Service Reparatii Copiatoare-Imprimante-Fax-uri Arad

Suntec

Service Reparatii Copiatoare-Imprimante-Fax-uri Arad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Suntec - Service Reparatii Arad.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Copiatoare-Imprimante-Fax-uri Arad
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Copiatoare-Imprimante-Fax-uri Arad

Potrivit definitiei, termenul "outlet" desemneaza acele magazine in care se vand soldurile ramase pe stoc la producatori inainte de lansarea noilor game de produse la preturi mult mai mici. Aceste produse fie sunt noi noute fie foarte putin folosite. Produsele outlet sunt produse performante, noi sau produse de test din showroom, fiind ultimele modele aparute. Majoritatea produselor provin din suprastocuri si beneficiaza de garantie 12 luni, oferita de catre suntec.ro prin propriul service.

Produse si Servicii

S.C. Suntec Trade S.R.L. face parte din grupul de firme Suntec si a fost infiintata in anul 2006, avand ca principal obiect de activitate vanzarea de echipamente IT noi si reconditionate. Suntec Trade este importator direct, produsele fiind importate din Franta, Anglia, Germania, Olanda. Acestea provin din stocuri ramase in magazine/depozite sau recondionate de catre producator.

Galerie foto