Service Reparatii Contoare Apa-Gaze Bucuresti-Sector 4

Contoare apa - gaze SC ALTA MAREA SRL

Service Reparatii Contoare Apa-Gaze Bucuresti-Sector 4 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Contoare apa - gaze SC ALTA MAREA SRL - Service Reparatii Bucuresti-Sector 4.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Contoare Apa-Gaze Bucuresti-Sector 4
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Contoare Apa-Gaze Bucuresti-Sector 4

SC ALTA MAREA SRL  se deplaseaza rapid pentru alcatuirea devizului urmand aducerea echipelor specializate pentru instalatii si montaj in cel mai scurt timp. 

Instalator sanitar ieftin si bun in Bucuresti si Ilfov: Firma noastra va pune la dispozitie solutii adecvate necesitatilor dumneavoastra sau ale firmei dumneavoastra in ceea ce priveste lucrarile de instalatii termice, instalatii sanitare, instalatii electrice, instalatii de gaze si frigotehnice, lucrari de amenajari interioare precum si reparatii diverse. Serviciile oferite de compania noastra se caracterizeaza prin promtitudine, profesionalism si eficienta.

Firma SC ALTA MAREA SRL este autorizata de Biroul Romana de Metrologie Legala sa instaleze contoare de apa menajera rece si calda marcile Spanner Pollux si Wehrle import Germania si B Meters import Italia clasa de precizie A pentru:

  • apartamente – contoare DN 15 monojet - mecanism uscat pentru apa rece - calda
  • case, vile – contoare DN 20 , DN 25 monojet/multijet - mecanism umed sau uscat pentru apa rece
  • scari de bloc, consumatori industriali – contoare de bransament DN 32 , DN 40 monojet/multijet - mecanism umed sau uscat pentru apa rece.

Contractele se pot incheia la punctul de lucru sau la domiciliul Beneficiarului

Instalarea si Racordarea apometrelor la instalatia existenta, prin schimbarea robinetelor de siguranta, anularea alimentarii rezervorului WC prin sigilare, noua alimentare realizandu-se prin monitorizarea consumului. Sigilarea lucrarii cu sarma si plumbi marcati cu EM-02 care asigura garantia lucrarii. Pentru lucrarile de montare/instalare folosim materiale de cea mai buna calitate insotite de certificate de conformitate. Pentru realizarea lucarii se foloseste PEXAL, CUPRU, POLIPROPILENA.

 

Produse si Servicii

  • Instalare APOMETRE cu Instalatia pe Cupru sau PPR
  • Desfundari profesionale conducte de la 79 Ron !!!
  • Interventii si reparatii, urgente instalatii
  • Interventii si reparatii instalatii electrice

Galerie foto