Service Reparatii Contoare Apa-Gaze Botosani

Virom Srl

Service Reparatii Contoare Apa-Gaze Botosani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Virom Srl - Service Reparatii Botosani.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Contoare Apa-Gaze Botosani
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Contoare Apa-Gaze Botosani

Verificarea instalatiilor de gaze este un punct foarte important deoarece in verificarile pe care le-a facut societatea noastra s-au gasit foarte multe instalatii care aveau modificari ce nu corespund cu normele legale in vigoare (de exemplu existenta unui furtun de butelie sau a unui racord de apa in locul racordului flexibil omologat pentru instalatiile de gaze) sau prezentau pierderi de gaze. Aceste abateri de la normele legale pot avea consecinte grave asupra integritatii imobilelor sau asupra vietilor omenesti si de aceea recomandam efectuarea acestor verificari la termenele scadente. Pretul pentru verificarea tehnica periodica, necesara la fiecare doi ani, a instalatiilor de utilizare a gazelor naturale pentru Asociatiile de Proprietari este de 28 lei/punct de ardere cu TVA inclus.
Pentru celelalte instalatii de utilizare, preturile pot sa difere in functie de numarul de puncte de ardere si de metrajul instalatiei de gaze ce trebuie verificata. Specialistii firmei noastre vor efectua verificarea intregii instalatii de gaze, atat pentru partile comune cat si pentru instalatiile individuale, oferind consultanta gratuita si posibilitatea remedierii eventualelor defectiuni constatate.
De asemenea, un punct foarte important este acela ca dvs. nu trebuie sa va deplasati la Distrigaz pentru obtinerea fisei de evidenta, societatea noastra ocupandu-se de toate formalitatile necesare, inclusiv de depunerea fiselor de verificare la Distrigaz.

Galerie foto