Service Reparatii Centrale Termice Calarasi

Reparatii Montaj Centrale Termice Calarasi

Service Reparatii Centrale Termice Calarasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reparatii Montaj Centrale Termice Calarasi - Service Reparatii Calarasi.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Centrale Termice Calarasi
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Centrale Termice Calarasi

Revizia centralei termice reprezinta ansamblul de lucrari de control a starii aparatului si, dupa caz, corectarea (verificare si reglare/curatare ) eventualelor abateri de la starea de functionare normala a aparatului.Asiguram piesele de schimb (contra cost) in caz de necesitate - in masura in care acestea sunt asigurate de catre producatorul echipamentului sau de catre reprezentantul legal al acestuia.

Verificarile tehnice periodice obligatorii sunt efectuate de catre personalul autorizat I.S.C.I.R., cu respectarea prevederilor legale in domeniul instalatiilor termotehnice. Lucrarile de verificare se efectueaza pentru a descoperi gradul de uzura al centralei termice si al instaltiei de incalzire, precum si pentru a afla eventualele mici defectiuni care pot duce in viitor la defectarea partiala sau in totalitate a instalatiei termice.

  • montaj centrale termice, puneri in functiune centrala
  • reparatii centrale termice, remedieri erori centrale termice
  • verificari tehnice periodice, revizii centrale
  • montaj termostat centrala
  • montaj calorifere centrala termica
  • curatare chimica centrala

Galerie foto