Service Reparatii Centrale-Boilere Zalau

Service Centrale SC Dcdserv SRL

Service Reparatii Centrale-Boilere Zalau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service Centrale SC Dcdserv SRL - Service Reparatii Zalau.


Descriere Service Reparatii Centrale-Boilere Zalau

DCD SERV SRL a fost infiintata in anul 2005. Conform datelor oferite de Registrul Comertului, firma are ca domeniu de activitate principal lucrari de instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat.

Obiectivul nostru:  proiectare si executia de lucrari in domeniul instalatiilor sanitare, incalzirii centrale, climatizarii, asigurarea garantiei si service-ului post garantie.

Personalul nostru: cu o echipa de conducere cu peste 10 ani de experienta si sustinuta pe partea de executie de persoane tinere si bine pregatite, personalul nostru se remarca prin profesionalism si flexibilitate.

Pornim de la convingerea ca Dcdserv SRL trebuie sa serveasca cu onestitate si profesionalism necesitatile clientilor, urmand imbunatatirea randamentului instalatiilor si reducerea costurilor de exploatare.

Dotarea tehnica: Pentru asigurarea nivelului calitativ dorit al lucrarilor si cresterea productivitatii, urmarim ca echipele noastre sa fie dotate cu scule, aparate de masura, dispozitive si echipamente de lucru moderne si sa aplicam ultimele tehnologii in domeniu.

Galerie foto