Service Reparatii Centrale-Boilere Zalau

SC Dcdserv SRL

Service Reparatii Centrale-Boilere Zalau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SC Dcdserv SRL - Service Reparatii Zalau.


Descriere Service Reparatii Centrale-Boilere Zalau

SC Dcdserv SRL
Service - Montaj - Intretinere centrale termice Zalau
0740.083.422

  service centrale termice zalauDCD SERV SRL a fost infiintata in anul 2005. Conform datelor oferite de Registrul Comertului, firma are ca domeniu de activitate principal lucrari de instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat. Asiguram montaj centrale termice oriunde in Zalau si in imprejurimi. 

  Pornim de la convingerea ca Dcdserv SRL trebuie sa serveasca cu onestitate si profesionalism necesitatile clientilor, urmand imbunatatirea randamentului instalatiilor si reducerea costurilor de exploatare.

Personalul nostru: cu o echipa de conducere cu peste 10 ani de experienta si sustinuta pe partea de executie de persoane tinere si bine pregatite, personalul nostru se remarca prin profesionalism si flexibilitate.

Dotarea tehnica: Pentru asigurarea nivelului calitativ dorit al lucrarilor si cresterea productivitatii, urmarim ca echipele noastre sa fie dotate cu scule, aparate de masura, dispozitive si echipamente de lucru moderne si sa aplicam ultimele tehnologii in domeniu.

Obiectivul nostru:  proiectare si executia de lucrari in domeniul instalatiilor sanitare, incalzirii centrale, climatizarii, asigurarea garantiei si service-ului post garantie.

 service centrale termice zalau Punerea in functiune (PIF) a unei centrale termice se realizeaza de catre ingineri autorizati ISCIR si care participa periodic la cursurile de perfectionare organizate de producator.

  Pentru punerea in functiune, firma noastra aplica si respecta intocmai instructiunile producatorului, prescriptiile tehnice ISCIR si normativele legale in vigoare.
  Prin realizarea activitatii de VTP/AF, societatea noastra realizeaza la intervale predeterminate (in Romania aceasta perioada este de 2 ani) sau ori de cate ori utilizatorul final considera necesare VTP-AF, pentru a se asigura ca aparatul pe care il detine si il utiizeaza satisface cerintele de functionare in siguranta.
  Verificarile tehnice periodice obligatorii sunt efectuate de catre personalul autorizat I.S.C.I.R., cu respectarea prevederilor legale in domeniul instalatiilor termotehnice.
  Lucrarile de verificare se efectueaza pentru a descoperi gradul de uzura al centralei termice si al instaltiei de incalzire, precum si pentru a afla eventualele mici defectiuni care pot duce in viitor la defectarea partiala sau in totalitate a instalatiei termice.

Produse si Servicii

Repararea centralelor termice se realizeaza de catre un personal autorizat si competent cu aparatura performanta de ultima generatie.

  • Vanzari si montaj centrale termice
  • reparatii centrale termice
  • montaj centrale termice
  • intretinere cazane si centrale termice
  • revizii centrale termice
  • VTP - verificari centrale termice (tehnice periodice)
  • Service autorizat ISCIR pentru toate tipurile de centrale termice

Galerie foto