Service Reparatii Centrale-Boilere Turnu Magurele

Reparatii Centrale Termice Turnu Magurele

Service Reparatii Centrale-Boilere Turnu Magurele reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reparatii Centrale Termice Turnu Magurele - Service Reparatii Turnu Magurele.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Centrale-Boilere Turnu Magurele
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Centrale-Boilere Turnu Magurele

Infiintata inca din anul 1994, SC TMG CONPREST SRL este autorizata  pentru montare – instalare, punere in functiune, autorizare -functionare si service pentru centrale termice.

Instalarea centralelor murale se face conform: legilor, prescripţiilor tehnice, normativelor sau condiţiilor impuse de producător.

Instalarea centralelor murale se face pe baza proiectelor: proiectul de gaz; proiectul instalaţiei de încălzire.

Produse si Servicii

Montare si instalare centrale

In momentul achizitionarii centralei termice, vanzatorul este obligat sa va dea cartea centralei care trebuie sa contina: livret aparat, certificat de garantie, formular C1, autorizarea functionarii aparatului si procesul verbal de punere in functiune (PIF). De asemenea trebuie sa primiti cartea tehnica in limba romana si Avizul ISCIR. Certificatul de garantie se completeaza la magazin si se semneaza la domiciliu clientului, in momentul punerii in functiune al centralei. Garantia nu e valabila fara procesul verbal de punere in functiune.
Firma noastra este o firma autorizata ISCIR pentru montaj. Este de preferat ca firma care va monteaza centrala sa fie aceeasi cu cea care v-a vandut-o, intrucat informatiile pe care le veti primi vor viza atat caracteristicile produsului, cat si cele legate de montaj.

Riscurile la care expuneti daca va monti instalatia termica cu o persoana neautorizata sunt:

- Certificatul de garantie nu este valabil
- Furnizorul de gaz are dreptul sa intrerupa alimentarea cu gaz

Punerea in functiune a centralei

Proiectul de gaz avizat trebuie sa contina executia proiectului cu o firma autorizata de gaz, cu semnatura si stampila, in urma caruia se face receptia finala sub forma unui proces verbal de receptie prin care se autorizeaza deschiderea furnizarii de gaz
Punerea in functiune (PIF) reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR A1 din 2002, care se fac la finalizarea executiei instalatiei.
Punerea in functiune se va face de catre firma noastra, conform instructiunilor aplicabile specifice fiecarui tip de aparat.

Galerie foto