Service Reparatii Centrale-Boilere Tulcea

Reparatii Centrale Termice Tulcea

Service Reparatii Centrale-Boilere Tulcea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reparatii Centrale Termice Tulcea - Service Reparatii Tulcea.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Centrale-Boilere Tulcea
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Centrale-Boilere Tulcea


Service - Revizii - VTP Centrale Termice

  Este foarte important sa apelati la o echipa de profesionisti, de fiecare data cand aveti nevoie de servicii de instalare si de motare, deoarece astfel veti reusi sa fiti in siguranta, si veti elimina riscul aparitiei unor accidente neplacute cauzate de nepriceperea persoanelor cu care ati lucrat. Noi, avem o echipa de instalatori autorizati, in ceea ce priveste montarea si intretinerea contralelor termice, si detinem certificate de interventie pentru instalatiile de gaz.

  In general, pentru functionarea unei centrale proprii, daca locuiti la bloc, este nevoie de aprobari, de desprinderea de la racordul sistemului centralizat de distributie, de racordarea separata la gaze naturale (daca centrala functioneaza cu gaze). Procesul este unui destul de complicat, insa mereu trebuie sa va sfatuiti cu specialistii, pentru idei noi, pentru cel mai bun tip de centrala, pentru o racordare corecta. In momentul in care veti contacta persoane neautorizate pentru a va instala centrala, nu veti beneficia de garantie, iar riscurile de scurgeri sunt mari. Daca distribuitorul de gaz va depista realizarea neconforma a acestor racordari, atunci este indreptatit sa va intrerupa furnizarea de gaze.

Produse si Servicii

  • Punere in functiune
  • Autorizatie de functionare
  • Verificare tehnica periodica
  • Reparatie
  • Inlocuire
  • Evaluare termica