Service Reparatii Centrale-Boilere Timisoara

Reparatii Centrale Termice Timisoara

Service Reparatii Centrale-Boilere Timisoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reparatii Centrale Termice Timisoara - Service Reparatii Timisoara.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Centrale-Boilere Timisoara
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Centrale-Boilere Timisoara

Firma CDA & Camardu a fost infiintata in anul 1997. Avem asadar 17 ani de experienta in comercializarea de scule electrice si produse de termotehnica. Sediul companiei este localizat in Timisoara, oras in care ne-am oferit produsele si serviciile, iar magazinul online Shop Tools s-a nascut din dorinta de extindere a ariei, pentru ca persoane sau companii din intreaga tara sa poata beneficia de sculele si uneltele oferite de noi.

Punem foarte mare accent pe relatiile pe care le dezvoltam cu partenerii, colaboratorii si clientii nostri. Pe langa produse, oferim de asemenea consultanta gratuita de specialitate pentru a ne asigura ca acestia achizitioneaza echipamentele potrivite. Avand in spate o experienta de 16 ani, firma CDA& Camardu reprezinta alegerea ideala pentru incalzirea caminului dvs. Comercializam echipamente termice casnice si industriale ale marcilor Bosch, Buderus, Baxi, Ferroli, Immergas, Atmos, Viadrus si altele.Oferim consultanta tehnica, executie, puneri in functiune, service garantie si post garantie,livrare la domiciuliul clientului.

Deviza noastra a fost si va ramane "Un client multumit,este un client de-al nostru".

Galerie foto