Service Reparatii Centrale-Boilere Sarmasag

Reparatii Centrale Termice Sarmasag

Service Reparatii Centrale-Boilere Sarmasag reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reparatii Centrale Termice Sarmasag - Service Reparatii Sarmasag.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Centrale-Boilere Sarmasag
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Centrale-Boilere Sarmasag

Climarol Prest S.R.L a fost înfiinţată în anul 1993 având denumirea iniţială de SC Iudith Prest SRL şi cu obiectul de activitate principal de prestări servicii în domeniul depanării aparatelor de uz casnic. 
   Începând din anul 1997 şi până în zilele noastre societatea s-a ocupat cu punerea în funcţiune şi service-ul la centrale termice, într-o continuă creştere din punct de vedere al cifrei de afaceri, numărul angajaţilor, cât şi din punct de vedere al dotărilor tehnico-materiale.
    Angajaţii societăţii au participat, în urma contractelor semnate cu producătorii respectiv distribuitorii autorizaţi, la cursuri de specializare atât în ţară cât şi în străinătate. 
   Societatea a obţinut autorizaţia pentru montaj, punere în funcţiune şi service la aparatele consumatoare de combustibili gazoşi conform PTA1-2002, la aparatele consumatoare de combustibili gazosi, lichizi şi solizi conform PT C9-2003 şi autorizaţia pentru verificarea/reglarea supapelor de siguranţă conform PT C7-2003. 
   Au fost autorizaţi pentru supravegherea tehnică a lucrărilor de mai sus : 

  • ing. Rencsik Otto
  • ing. Debrenti Attila

Formarea profesională continuă a personalului se realizează prin participarea la cursuri de specializare organizate de societate şi de firmele producătoare.

Galerie foto