Service Reparatii Centrale-Boilere Ruseni

Reparatii Centrale Termice Ruseni

Service Reparatii Centrale-Boilere Ruseni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reparatii Centrale Termice Ruseni - Service Reparatii Ruseni.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Centrale-Boilere Ruseni
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Centrale-Boilere Ruseni

Service Centrale - Cristian Dorel
Reparatii, service, revizii, montaj, VTP pentru centrale termice
0746.784.073

  Asiguram reparatii, service, revizii, montaj, PIF si VTP-AF pentru centrale termice. Oferim service centrale termice, reparatii si diverse revizii pentru centrale termice.

  Pentru lucrarile efectuate realizam si proiectele aferente, atat pentru lucrarile termice si sanitare, cat si pentru cele electrice. Executam, atat la firme, cat si la persoane fizice, lucrari de calitate, acordand garantie, dupa caz. Asiguram si service post garantie si incheiem contracte de service prin care clientii nostri beneficiaza de reduceri tarifare. Tarifele practicate de noi sunt fara concurenta. Oferim de asemenea consultanta pentru clientii care doresc sa isi instaleze o centrala, un convector sau un incalzitor instant de apa si nu cunosc legislatia in vigoare. 

Verificare tehnica in utilizare (VTU)

  Verificarile tehnice periodice obligatorii sunt efectuate de catre personalul autorizat I.S.C.I.R., cu respectarea prevederilor legale in domeniul instalatiilor termotehnice. Lucrarile de verificare se efectueaza pentru a descoperi gradul de uzura al centralei termice si al instaltiei de incalzire, precum si pentru a afla eventualele mici defectiuni care pot duce in viitor la defectarea partiala sau in totalitate a instalatiei termice. Aceste lucrari sunt efectuate in interesul detinatorului instalatiei termice, al dvs., si va sigura ca instalatia termica lucreaza la capacitati optime si nu prezinta defectiuni.

Depanare si verificare

Interventia la centrala termica reprezinta ansamblul de lucrari de specialitate asupra aparatului, in urma solicitarii clientului, pentru:

  • investigarea defectelor aparute;
  • asigurarea pieselor de schimb originale daca cele care echipeaza aparatul prezinta defecte;
  • efectuarea depanarilor si/sau /inlocuirea de componente care prezinta defecte;
  • incercarea functionala a aparatului pentru demonstrarea calitatii reparatiei efectuate in urma aparitiei unei defectiuni, menita sa readuca aparatul in stare buna de functionare si in conditii de siguranta.

Intretinere

  Revizia centralei termice reprezinta ansamblul de lucrari de control a starii aparatului si, dupa caz, corectarea (verificare si reglare/curatare ) eventualelor abateri de la starea de functionare normala a aparatului.Asiguram piesele de schimb (contra cost) in caz de necesitate - in masura in care acestea sunt asigurate de catre producatorul echipamentului sau de catre reprezentantul legal al acestuia.

Produse si Servicii

Asiguram:

  • reparatii centrale termice;
  • revizii centrale termice;
  • spalare chimica centrala termica;
  • verificari centrale termice (tehnice periodice);
  • inlocuiri centrale termice;