Service Reparatii Centrale-Boilere Resita

VALFRAT PREST S.R.L.

Service Reparatii Centrale-Boilere Resita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre VALFRAT PREST S.R.L. - Service Reparatii Resita.


Descriere Service Reparatii Centrale-Boilere Resita

VALFRAT PREST S.R.L.
Service - Intretinere - VTP Centrale Termice  | Montaj - Igienizare Aer Conditionat Resita
0744.551.021

  Firma autorizata VALFRAT PREST S.R.L. ofera solutii complete in domeniul instalatiior termice si sanitare incepand cu faza de proiectare, pana la cele de montaj si respectiv de punere in functiune. Asiguram montaj centrale termice oriunde in Resita si in imprejurimi. Suntem o echipa de profesionisti care ofera un pachet complet de servicii pe piata centralelor termice: punere in functiune, verificare tehnica periodica, constatare, service, reparare, revizie, spalare chimica.

  Primele semne ca instalatia dumneavoastra de utilizare gaze naturale sau ca centrala termica nu mai functioneaza corect sunt: randament scazut, radiatoare incalzite doar partial, functionare zgomotoasa a instalatiei, consum crescut de gaze naturale, inundatii produse de spargerea unui radiator, infundarea completa a instalatiei pe timp de iarna.

service centrale termice resita

service centrale termice resita

  Este foarte important sa apelati la o echipa de profesionisti, de fiecare data cand aveti nevoie de servicii de instalare si de motare, deoarece astfel veti reusi sa fiti in siguranta, si veti elimina riscul aparitiei unor accidente neplacute cauzate de nepriceperea persoanelor cu care ati lucrat.

  Revizia centralei termice reprezinta ansamblul de lucrari de control a starii aparatului si, dupa caz, corectarea (verificare si reglare/curatare) eventualelor abateri de la starea de functionare normala a aparatului. Asiguram piesele de schimb (contra cost) in caz de necesitate - in masura in care acestea sunt asigurate de catre producatorul echipamentului sau de catre reprezentantul legal al acestuia.

  Lucrarile de verificare se efectueaza pentru a descoperi gradul de uzura al centralei termice si al instaltiei de incalzire, precum si pentru a afla eventualele mici defectiuni care pot duce in viitor la defectarea partiala sau in totalitate a instalatiei termice.

Produse si Servicii

Oferim servicii de:

  • proiectare instalatii termice
  • montare a instalatiilor termice, sanitare si climatizare
  • procurare echipamente si executie
  • coserit (curatare cosuri fum)
  • verificare si autorizare supape presiune

Detinem Certificare ISO 14001 si Certificare ISO 9001 pentru lucrari centrale termice, aer conditionat, instalatii apa-canal, instalatii solare, incalzire.

Program
Luni-Sambata: 08:00 - 16:00

Galerie foto