Service Reparatii Centrale-Boilere Pitesti

TERMO SERVICE CONECT AG S.R.L.

Service Reparatii Centrale-Boilere Pitesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre TERMO SERVICE CONECT AG S.R.L. - Service Reparatii Pitesti.


Descriere Service Reparatii Centrale-Boilere Pitesti

Termo Service Conect AG SRL
Service - Revizii - VTP Centrale Termice Pitesti
0248.211.379 / 0744.538.661

  service centrale termice pitestiTERMO SERVICE CONECT AG SRL a fost infiintata in anul 2009. Conform datelor oferite de Registrul Comertului, firma are ca domeniu de activitate principal lucrari de instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat. 

  Autorizata ISCIR, oferim servicii de montaj, punere in functiune, service si verificari tehnice pt: instalatii de incalzire centrala si aer conditionat, centrale termice, sisteme de ventilatie, instalatii termice, centrale termice murale/de pardoseala.

  Executam, atat la firme, cat si la persoane fizice, lucrari de calitate, acordand garantie, dupa caz. Asiguram si service post garantie si incheiem contracte de service prin care clientii nostri beneficiaza de reduceri tarifare. Tarifele practicate de noi sunt fara concurenta. Oferim de asemenea consultanta pentru clientii care doresc sa isi instaleze o centrala, un convector sau un incalzitor instant de apa si nu cunosc legislatia in vigoare.

Instalatii de incalzire: centrala, panouri solare, instalatii aer conditionat.

service centrale termice pitesti

  Este foarte important sa apelati la o echipa de profesionisti, de fiecare data cand aveti nevoie de servicii de instalare si de motare, deoarece astfel veti reusi sa fiti in siguranta, si veti elimina riscul aparitiei unor accidente neplacute cauzate de nepriceperea persoanelor cu care ati lucrat. Noi, avem o echipa de instalatori autorizati, in ceea ce priveste montarea si intretinerea contralelor termice, si detinem certificate de interventie pentru instalatiile de gaz.

  In general, pentru functionarea unei centrale proprii, daca locuiti la bloc, este nevoie de aprobari, de desprinderea de la racordul sistemului centralizat de distributie, de racordarea separata la gaze naturale (daca centrala functioneaza cu gaze). Procesul este unui destul de complicat, insa mereu trebuie sa va sfatuiti cu specialistii, pentru idei noi, pentru cel mai bun tip de centrala, pentru o racordare corecta. In momentul in care veti contacta persoane neautorizate pentru a va instala centrala, nu veti beneficia de garantie, iar riscurile de scurgeri sunt mari. Daca distribuitorul de gaz va depista realizarea neconforma a acestor racordari, atunci este indreptatit sa va intrerupa furnizarea de gaze.

Produse si Servicii

service vtp centrale termice pitesti

 

  • Punere in functiune
  • Autorizatie de functionare
  • Verificare tehnica periodica
  • Reparatie
  • Inlocuire
  • Evaluare termica

 

 

Galerie foto