Service Reparatii Centrale-Boilere Piatra Neamt

Reparatii Centrale Termice VTP Piatra Neamt

Service Reparatii Centrale-Boilere Piatra Neamt reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reparatii Centrale Termice VTP Piatra Neamt - Service Reparatii Piatra Neamt.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Centrale-Boilere Piatra Neamt
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Centrale-Boilere Piatra Neamt

service centrale termice piatra neamt

Punerea in functiune (PIF) a unei centrale termice se realizeaza de catre ingineri autorizati ISCIR si care participa periodic la cursurile de perfectionare organizate de producator. Pentru punerea in functiune, firma noastra aplica si respecta intocmai instructiunile producatorului, prescriptiile tehnice ISCIR si normativele legale in vigoare.

Prin realizarea activitatii de VTP/AF, societatea noastra realizeaza la intervale predeterminate (in Romania aceasta perioada este de 2 ani) sau ori de cate ori utilizatorul final considera necesare VTP-AF, pentru a se asigura ca aparatul pe care il detine si il utiizeaza satisface cerintele de functionare in siguranta.

service vtp centrale termice piatra neamtVerificarile tehnice periodice obligatorii sunt efectuate de catre personalul autorizat I.S.C.I.R., cu respectarea prevederilor legale in domeniul instalatiilor termotehnice.
Lucrarile de verificare se efectueaza pentru a descoperi gradul de uzura al centralei termice si al instaltiei de incalzire, precum si pentru a afla eventualele mici defectiuni care pot duce in viitor la defectarea partiala sau in totalitate a instalatiei termice.

 

Produse si Servicii

  • Instalare centrale termice si echipamente de incalzire
  • Montaj centrale termice
  • Service centrale termice
  • Reparatii centrale termice si intretinere echipamente de incalzire,
  • Punere in Functiune si Verificari tehnice periodice pentru centrale termice
  • Proiectare instalatii utilizare gaze

Galerie foto