Service Reparatii Centrale-Boilere Piatra Neamt

Expert Service Grup S.R.L.

Service Reparatii Centrale-Boilere Piatra Neamt reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Expert Service Grup S.R.L. - Service Reparatii Piatra Neamt.


Descriere Service Reparatii Centrale-Boilere Piatra Neamt

  Expert Service Grup SRL, infiintata in anul 2006, este autorizata PT A1 si PT C9 din anul 2007, comercializeaza, monteaza, si asigura service pentru centrale termice cu puteri cuprinse intre 20 - 300 kW, aere conditionate, si accesorii pentru centrale si aere conditionate. Conform datelor oferite de Registrul Comertului, firma are ca domeniu de activitate principal Lucrari de instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat.
  Expert Service Grup SRL se adreseaza tututor celor care au nevoie de servicii de calitate, sigure, corecte indiferent de domeniul de aplicabilitate fie ca este vorba de un apartament, o casa, o scoala, o cladire de birouri, un depozit industrial sau un ansamblu rezidential.
  Expert Service Grup SRL isi trateaza clientii cu maxima seriozitate si profesionalism; noi alegem sa comunicam direct si sincer pentru ca ne dorim sa ne tratam clientii asa cum si noi la randul nostru dorim sa fim tratati si respectati.
  Pentru realizarea unor instalatii cu o functionare ireprosabila si cu durata mare de viata folosim materiale si tehnologii moderne de executie.
  Personalul propriu este scolarizat periodic si echipat cu mijloace moderne de lucru. Sculele si echipamentele sunt mentinute in perfecta stare de functionare.
  Punerea in functiune (PIF) a unei centrale termice se realizeaza de catre ingineri autorizati ISCIR si care participa periodic la cursurile de perfectionare organizate de producator.
  Pentru punerea in functiune, firma noastra aplica si respecta intocmai instructiunile producatorului, prescriptiile tehnice ISCIR si normativele legale in vigoare.
  Prin realizarea activitatii de VTP/AF, societatea noastra realizeaza la intervale predeterminate (in Romania aceasta perioada este de 2 ani) sau ori de cate ori utilizatorul final considera necesare VTP-AF, pentru a se asigura ca aparatul pe care il detine si il utiizeaza satisface cerintele de functionare in siguranta.
  Verificarile tehnice periodice obligatorii sunt efectuate de catre personalul autorizat I.S.C.I.R., cu respectarea prevederilor legale in domeniul instalatiilor termotehnice.
  Lucrarile de verificare se efectueaza pentru a descoperi gradul de uzura al centralei termice si al instaltiei de incalzire, precum si pentru a afla eventualele mici defectiuni care pot duce in viitor la defectarea partiala sau in totalitate a instalatiei termice.

Produse si Servicii

  • Instalare centrale termice si echipamente de incalzire
  • Montaj centrale termice
  • Service centrale termice
  • Reparatii centrale termice si intretinere echipamente de incalzire,
  • Punere in Functiune si Verificari tehnice periodice pentru centrale termice
  • Proiectare instalatii utilizare gaze

 

Galerie foto