Service Reparatii Centrale-Boilere Oradea

Reparatii Centrale Termice Oradea

Service Reparatii Centrale-Boilere Oradea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reparatii Centrale Termice Oradea - Service Reparatii Oradea.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Centrale-Boilere Oradea
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Centrale-Boilere Oradea

Climarol Prest S.R.L a fost înfiinţată în anul 1993 având denumirea iniţială de SC Iudith Prest SRL şi cu obiectul de activitate principal de prestări servicii în domeniul depanării aparatelor de uz casnic. 
Începând din anul 1997 şi până în zilele noastre societatea s-a ocupat cu punerea în funcţiune şi service-ul la centrale termice, într-o continuă creştere din punct de vedere al cifrei de afaceri, numărul angajaţilor, cât şi din punct de vedere al dotărilor tehnico-materiale.
Angajaţii societăţii au participat, în urma contractelor semnate cu producătorii respectiv distribuitorii autorizaţi, la cursuri de specializare atât în ţară cât şi în străinătate. 
Societatea a obţinut autorizaţia pentru montaj, punere în funcţiune şi service la aparatele consumatoare de combustibili gazoşi conform PTA1-2002, la aparatele consumatoare de combustibili gazosi, lichizi şi solizi conform PT C9-2003 şi autorizaţia pentru verificarea/reglarea supapelor de siguranţă conform PT C7-2003. 
Au fost autorizaţi pentru supravegherea tehnică a lucrărilor de mai sus : 

  • ing. Rencsik Otto
  • ing. Debrenti Attila

Formarea profesională continuă a personalului se realizează prin participarea la cursuri de specializare organizate de societate şi de firmele producătoare.

SC CLIMAROL PREST SRL este o societate de prestări servicii cu capital privat şi oferă serviciile sale la înalte cote calitative încă din anul 1997, fiind autorizată de organele de stat competente. Îşi desfăşoară activităţile sale în general în domeniul instalaţiilor de climatizare şi încălzire, în special punere în funcţiune şi service la centrale termice şi de climatizare.

Desfăşurarea activităţii se realizează îndeosebi pe raza judeţului Bihor. Activitatea sa se bazează pe contracte cu societăţi importatoare şi producătoare de echipamente specializate în domeniu. SC CLIMAROL PREST SRL are în dotare aparatură şi scule moderne, corespunzătoare normelor europene. Calitatea serviciilor este asigurată nu numai de acestea, ci şi de personal calificat.

Un număr mare de societăţi şi persoane fizice, atât în Oradea cât şi în ţară, au beneficiat şi beneficiază în continuare de serviciile noastre.

Climarol Prest S.R.L este autorizata ISCIR:
Certificat ISCIR

Galerie foto