Service Reparatii Centrale-Boilere Galati

Service centrale termice Galati

Service Reparatii Centrale-Boilere Galati reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service centrale termice Galati - Service Reparatii Galati.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Centrale-Boilere Galati
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Centrale-Boilere Galati

Service Reparatii Centrale Termice Galati  OK TERMO S.R.L. este o firma cu experienta, ce activeaza in domeniul instalatiilor termice si de gaze naturale, autorizata I.S.C.I.R. si A.N.R.E., ce executa lucrari specifice persoanelor fizice, juridice si asociatiilor de proprietari.

  Personalul nostru de specialitate asigura consultanta gratuita tuturor clientilor pentru ca acestia sa achizitioneze exact echipamentul care este necesar pentru asigurarea confortului maxim cu cheltuieli minime si consum minim de combustibil. Asiguram service pentru microcentrale murale pe gaz, microcentrale murale in condensatie, centrale de pardoseala, grup termic, cazan de fonta si otel, cazan de fonta cu combustibil solid si gazeificare, arzatoare pe combustibil lichid si gazos, conditionatoare de aer de tip split, chiller.

Punere in functiune (PIF) si autorizarea functionarii

Service Reparatii Centrale Termice Galati

  Autorizarea functionarii centralelor termice reprezinta ansamblul de activitati de verificare si validare a rezultatelor masuratorilor si incercarilor functionale executate la punerea in functiune initiala a aparatelor sau cu ocazia verificarilor tehnice periodice ale acestora, in scopul confirmarii indeplinirii conditiilor de functionare in siguranta a aparatelor instalate de d-voastra.

Verificare tehnica in utilizare (VTU)

  Verificarile tehnice periodice obligatorii sunt efectuate de catre personalul autorizat I.S.C.I.R., cu respectarea prevederilor legale in domeniul instalatiilor termotehnice. Lucrarile de verificare se efectueaza pentru a descoperi gradul de uzura al centralei termice si al instaltiei de incalzire, precum si pentru a afla eventualele mici defectiuni care pot duce in viitor la defectarea partiala sau in totalitate a instalatiei termice. Aceste lucrari sunt efectuate in interesul detinatorului instalatiei termice, al dvs., si va sigura ca instalatia termica lucreaza la capacitati optime si nu prezinta defectiuni.

Depanare si verificareService Reparatii Centrale Termice Galati

Interventia la centrala termica reprezinta ansamblul de lucrari de specialitate asupra aparatului, in urma solicitarii clientului, pentru:

  • investigarea defectelor aparute;
  • asigurarea pieselor de schimb originale daca cele care echipeaza aparatul prezinta defecte;
  • efectuarea depanarilor si/sau /inlocuirea de componente care prezinta defecte;
  • incercarea functionala a aparatului pentru demonstrarea calitatii reparatiei efectuate in urma aparitiei unei defectiuni, menita sa readuca aparatul in stare buna de functionare si in conditii de siguranta.

Intretinere

  Revizia centralei termice reprezinta ansamblul de lucrari de control a starii aparatului si, dupa caz, corectarea (verificare si reglare/curatare ) eventualelor abateri de la starea de functionare normala a aparatului. Asiguram piesele de schimb (contra cost) in caz de necesitate - in masura in care acestea sunt asigurate de catre producatorul echipamentului sau de catre reprezentantul legal al acestuia.

Produse si Servicii

Service Reparatii Centrale Termice GalatiAsiguram reparatii, service, revizii, montaj, PIF si VTP-AF pentru centrale termice. Oferim service centrale termice, reparatii si diverse revizii pentru centrale termice. Sunati-ne acum si vom trimite la adresa dvs. un specialist din cadrul echipei noastre pentru a va rezolva problema.

  • Service centrale termice
  • Reparatii centrale termice
  • Revizie centrala termica
  • Montaj centrala termica

Galerie foto