Service Reparatii Centrale-Boilere Gaesti

Reparatii Centrale Termice Gaesti

Service Reparatii Centrale-Boilere Gaesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reparatii Centrale Termice Gaesti - Service Reparatii Gaesti.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Centrale-Boilere Gaesti
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Centrale-Boilere Gaesti

S.C. EDICHIM S.R.L. - înfiinţată în august 1991, este o societate cu capital integral privat, cu sediul în Oraşul GĂEŞTI, Judeţul DÂMBOVIŢA - ROMÂNIA. Domeniul principal de activitate al firmei este fabricarea şi comercializarea produselor chimice destinate tratării apelor recirculate în combinate chimice, petrochimice, centrale termice industriale şi de apartament, pentru asigurarea protecţiei suprafeţelor metalice împotriva coroziunii, depunerilor de cruste carbonatice şi dezvoltărilor microbiologice. Am dezvoltat în continuare o gamă largă de produse chimice pentru uz profesional şi uz casnic utilizate pentru protecţia, curăţirea şi dezinfectarea suprafeţelor.

Inhibitorii de crustă şi coroziune fabricaţi sunt produse obţinute prin aplicarea în producţie a brevetelor proprii de invenţii. S.C. EDICHIM S.R.L. are o bogată experienţă în tratamentul apelor recirculate, experienţă care s-a acumulat pe parcursul multor ani de aplicare a tratamentelor în combinate chimice si petrochimice, perioadă în care s-au căutat soluţii şi s-au adaptat problemelor specifice fiecărui sistem cu apa recirculată, clienţii fiind foarte multumiţi, obţinându-se rezultate deosebite cu costuri mult mai mici faţă de alte oferte. La început, pe lângă produsele pentru tratarea apei, în portofoliul firmei mai existau şi alte produse, produse peliculogene (grunduri, vopsele, emailuri, lacuri şi diluanţii aferenţi), condiţionare de pigmenţi şi alte produse de uz general.

În timp, activităţile necesare dezvoltării unei game de produse pentru tratarea apei cât mai completă şi cât mai complexă, care să satisfacă în totalitate cerinţele clienţilor şi să fie competitive faţă de produsele concurente venite de la firme cu renume din afară, au condus la restrângerea activităţii şi direcţionarea cu precădere spre acest domeniu. O muncă laborioasă a fost depusă în acest scop, încununată cu recunoaşterea prin primul Brevet de Invenţie, cu numărul 110225 din anul 1995.

Acesta a fost un impuls important pentru a contimua studiile şi cercetările, cu aplicaţie directă în producţie şi în programele de tratament efectuate la beneficiari foarte importanţi, cu cerinţe stricte şi cu rezultate concrete. Astfel, în 1997, am obţinut în acest domeniu al doilea Brevet de Invenţie, cu numărul 111792. Continuând studiile şi cercetările, am introdus în produsele noastre compuşi macromoleculari, astfel încât am dezvoltat inhibitori de crustă şi coroziune care să asigure o protecţie completă a suprafeţelor metalice, încununarea rezultatelor fiind dată de obţinerea Brevetului de Invenţie, cu numărul 121862 din anul 2004.

S.C. EDICHIM S.R.L. vă propune adoptarea unor programe de tratament chimic prin PRODUSE PENTRU ÎNTREŢINEREA CENTRALELOR TERMICE DE APARTAMENT, produse care vor prelungi durata de viaţă a instalaţiilor de încălzire şi vor îmbunătăţi eficienţa acestora, asigurând protecţia împotriva coroziunii, împotriva depunerilor de crustă şi împotriva dezvoltărilor microbiologice cauzate de apa care circulă în instalaţiile de încălzire/racire, precum şi produse care asigură curăţirea pieselor centralelor termice şi a întregului circuit de încălzire (calorifere şi conducte) de crustele şi depunerile formate în timp.

Aceste programe de tratament sunt realizate atât pentru Punerea în funcțiune prin curățare circuit și tratarea apei împotriva coroziunii, împotriva depunerilor de crustă şi împotriva dezvoltărilor microbiologice, cât și pentru Curățirea periodică a instalației pentru îndepărtarea eventualelor cruste sau depuneri care s-ar fi putut forma, atât pentru circuitul de încălzire, căt și pentru cel de apă caldă menajeră.  

Galerie foto