Service Reparatii Centrale-Boilere Ciorogarla

Service Centrale Termice Ciorogarla

Service Reparatii Centrale-Boilere Ciorogarla reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service Centrale Termice Ciorogarla - Service Reparatii Ciorogarla.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Centrale-Boilere Ciorogarla
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Centrale-Boilere Ciorogarla

service vtp centrale termice ciorogarlaPe parcursul anilor, din diverse motive, apar fenomene de coroziune sau de depuneri care pot afecta buna functionare a intregului sistem de incalzire a unei locuinte sau birou.

Lucrarile de verificare se efectueaza pentru a descoperi gradul de uzura al centralei termice si al instaltiei de incalzire, precum si pentru a afla eventualele mici defectiuni care pot duce in viitor la defectarea partiala sau in totalitate a instalatiei termice.

Verificarea tehnica periodica a centralei termice se efectueaza la un interval de maxim 2 ani. In general se recomanda ca verificarile sa fie facute de doua ori pe an, toamna si primavara, adica inainte si dupa oprirea incalzirii prin intermediul centralei termice. Pe scurt, o verificare periodica cuprinde in primul rind masurarea emisiilor de gaze si a debitului cu ajutorul analizorului de gaze, precum si curatarea filtrului dar si aerisirea caloriferelor.

Curatarea filtrului presupune spalarea filtrului de impuritatile din apa, eventual schimbarea sitei si completarea cu saruri menite sa purifice apa.

Caloriferele vor fi verificate sa nu curga, sa aiba turul si returul bine reglate pentru a permite o incalzire eficienta si sa fie bine aerisite. In caz contrar, exista riscul ca o parte dintre elementii caloriferului sa ramina neincalziti din cauza golurilor de aer.

Produse si Servicii

  • VERIFICARI TEHNICE PERIODICE (VTP) centrale termice
  • Punere in functiune
  • Contracte de service pentru centrale termice
  • Service echipamente de aer conditionat tip split, duct, rooftop
  • Service chillere
  • Service pentru instalatiile de incalzire, aer conditionat, ventilatie, climatizare

Galerie foto