Service Reparatii Centrale-Boilere Chiajna

Reparatii Centrale Termice Chiajna

Service Reparatii Centrale-Boilere Chiajna reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reparatii Centrale Termice Chiajna - Service Reparatii Chiajna.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Centrale-Boilere Chiajna
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Centrale-Boilere Chiajna

Firma REPARATII CENTRALE SRL este o societatea autorizata ISCiR conform PTA 1 din 2011 pentru operatiunile de:

- Instalare centrale termice si echipamente de incalzire,
- Montaj centrale termice,
- Service centrale termice Viessmann, Ariston, Ferroli in garantie si postgarantie,
- Reparatii centrale termice si intretinere echipamente de incalzire,
- Punere in Functiune si Verificari tehnice periodice pentru centrale termice 

Suntem autorizati pentru operatiunile descrise mai sus pentru aparate consumatoare de combustibil avand putere maxima 400 kw si cazane de apa calda avand puterea maxima de 400 kwV.

SC Reparatii Centrale SRL a fost infiintata in anul 2011 si este centru de service autorizat pentru cei mai mari producatori de centrale termice din lume : Viessmann , Ferroli si Ariston.
Dispunand de oameni autorizati conform legislatiei in domeniu si instruiti de catre fiecare producator in parte SC Reparatii Centrale SRL doreste sa va ofere servicii de calitate la un pret corect.

Produse si Servicii

- Montaj si instalare centrale termice, panouri solare, cazane pe lemn si aburi, pompe de caldura si instalatii climatizare
- Punere in functiune cazane pe combustibil gazos si cazane de apa calda cu putere maxima 400 kw 
- Reparatii centrale termice in garantie si post garantie ,intretinere centrale termice, service pentru panouri solare, pompe de caldura si alte echipamente de incalzire si climatizare
- Verificari tehnice periodice (VTP Centrale termice )
- Autorizari ISCIR pentru centrale termice 
- Furnizare piese de schimb pentru reparatii centrale termice.

Profesionalismul de care SC Reparatii Centrale SRl incerca sa dea dovada de fiecare data impreuna cu valorile companiei noastre si anume: Respect, Ambitie, Integritate si Loialitate creeaza in noi un partener de nadejde pentru fiecare dintre dumnevoastra.

SC Reparatii Centrale SRL se adreseaza tututor celor care au nevoie de servicii de calitate, sigure, corecte indiferent de domeniul de aplicabilitate fie ca este vorba de un apartament, o casa, o scoala, o cladire de birouri, un depozit industrial sau un ansamblu rezidential.

Reparatii Centrale SRL isi trateaza clientii cu maxima seriozitate si profesionalism; noi alegem sa comunicam direct si sincer pentru ca ne dorim sa ne tratam clientii asa cum si noi la randul nostru dorim sa fim tratati si respectati.

De cele mai multe ori lipsa unei comunicari sincere si directe poate genera tensiune insa noi, SC Reparatii Centrale SRL alegem mereu calea adevarului, calea unei bune comunicari, calea explicatiilor bine argumentate, calea profesionalismului, calea etica , calea amiabila, calea respectuoasa fata de clienti.

Galerie foto