Service Reparatii Centrale-Boilere Bucuresti-Sector 4

Service Centrale Termice Sector 4

Service Reparatii Centrale-Boilere Bucuresti-Sector 4 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service Centrale Termice Sector 4 - Service Reparatii Bucuresti-Sector 4.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Centrale-Boilere Bucuresti-Sector 4
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Centrale-Boilere Bucuresti-Sector 4


SERVICE SI REPARATII | VERIFICARI TEHNICE PERIODICE ISCIR
CENTRALE TERMICE BUCURESTI - ILFOV

reparatii centrale termice sector 4 PRO INSTAL HTE service autorizat ISCIR ofera solutii complete pentru CENTRALE TERMICE: service, reparatii, montaj, verificari tehnice periodice.
  Suntem o echipa cu experienta, dinamica, bine pregatita, instruita pentru a pune in practica toate dorintele clientilor nostri si pentru a satisface cererile acestora, cu respectarea standardelor, normelor si a legislatiei in vigoare, formata din ingineri autorizati ISCIR. Asiguram servicii complete de automatizare pentru echipamentele termice.
  Impreuna cu partenerii nostri de incredere, livram intotdeauna numai produse de calitate. Toate produsele beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare, lucram cu piese de shimb originale. Serviciile oferite de noi se adreseaza persoanelor fizice, firmelor, asociatiilor de locatari etc.
  Toate lucrarile noastre si piesele de schimb beneficiaza de GARANTIE. Oferim service autorizat ISCIR pentru toate tipurile de centrale termice.

Service centrale termice Bucuresti - Ilfov

 • Sector 4: Brancoveanu, Luica, Piata Sudului, Giurgiului
 • Ilfov: Popesti Leordeni, Jilava, Magurele.
 • Sector 5: Cotroceni, Parc Carol, Rahova, Tineretului
 • Oferim service autorizat ISCIR pentru toate tipurile de centrale termice.
 • Repararea centralelor termice trebuie efectuata intotdeauna de catre un personal autorizat si competent. 

Verificare tehnica periodica (VTP) (2 ani)verificari tehnice periodice centrale sector 4

  Verificarile tehnice in exploatare ale centralelor termice cu P≤ 400 kw se efectueaza la un interval de 2 ani, de catre persoane fizice autorizate, conform cerintelor prescriptiei tehnice ISCIR PT A1 – 2010. Aceste verificari asigura buna functionare a echipamentului, in conditii de siguranta si la parametrii prevazuti de producatorul acestuia. Verificarile pot duce uneori la concluzia ca se impune efectuarea de reparatii la centrala in scopul imbunatatirii performantelor in functionare.
  In cadrul verificarilor tehnice periodice in exploatare trebuiesc facute in principal urmatoarele operatii:

 • verificarea si reglarea instalatiei de ardere in scopul realizarii unei arderi complete, cu eficienta indicata de producator;
 • analiza gazelor arse si verificarea incadrarii valorilor in limitele admise;
 • verificarea functionarii corecte a dispozitivelor de control, reglare si siguranta.

  Reviziile anuale ale centralelor termice se efectueaza conform prevederilor din instructiunile de exploatare ale acestora, intocmite de producatori, precum si cerintelor impuse de legislatia in vigoare.
  Aceste revizii cuprind un ansamblu de operatiuni menite sa constate starea de buna functionare in conditii de siguranta a centralei termice si capabilitatea acesteia de a indeplini rolul functional conform specificatiilor producatorului. In urma acestor revizii anuale, dupa caz, se stabilesc si eventualele solutii tehnice calificate pentru revenirea la starea de functionare a centralei termice la care s-a efectuat revizia anuala.

Produse si Servicii

Service Centrale Termice Bucuresti - Ilfov

 • Reparatii Centrale termice
 • Reparatii Centrale termice pe gaz
 • Punere in Functiune Centrale Termice
 • Verificari Tehnice Periodice ISCIR (VTP)
 • Intretinere Centrale Termice

Galerie foto