Service Reparatii Centrale-Boilere Bucuresti-Sector 1

Service Centrale Boilere Bucuresti Sector 1

Service Reparatii Centrale-Boilere Bucuresti-Sector 1 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service Centrale Boilere Bucuresti Sector 1 - Service Reparatii Bucuresti-Sector 1.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Centrale-Boilere Bucuresti-Sector 1
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Centrale-Boilere Bucuresti-Sector 1


Service - Reparatii - VTP - Intretinere centrale termice Bucuresti - Ilfov

Executam orice tip de reparatie la centrale termice murale (centrale termice de apartament). Oferim service pentru centrale termice murale, indiferent de marca, tip sau putere, arzatoare pe gaz, motorina si mixte. Ne ocupam si de modernizari de centrale si puncte termice de producere apa calda menajera si agent termic pt. blocuri de locuinte, automatizari pt. sisteme de incalzire si producerii de apa calda menajera.

Revizia centralei termice reprezinta ansamblul de lucrari de control a starii aparatului si, dupa caz, corectarea (verificare si reglare/curatare ) eventualelor abateri de la starea de functionare normala a aparatului.Asiguram piesele de schimb (contra cost) in caz de necesitate - in masura in care acestea sunt asigurate de catre producatorul echipamentului sau de catre reprezentantul legal al acestui

 Verificarile tehnice periodice obligatorii sunt efectuate de catre personalul autorizat I.S.C.I.R., cu respectarea prevederilor legale in domeniul instalatiilor termotehnice. Lucrarile de verificare se efectueaza pentru a descoperi gradul de uzura al centralei termice si al instaltiei de incalzire, precum si pentru a afla eventualele mici defectiuni care pot duce in viitor la defectarea partiala sau in totalitate a instalatiei termice. Aceste lucrari sunt efectuate in interesul detinatorului instalatiei termice, al dvs., si va sigura ca instalatia termica lucreaza la capacitati optime si nu prezinta defectiuni.

Produse si Servicii

  • Service centrale termice orice marca, condensare, conventionale tiraj fortat/natural
  • Revizii centrale termice de pana la 400kw orice marca si model
  • Inspectii tehnice in utilizare si autorizari ISCIR
  • Montare/Instalare centrale termice
  • Remediere avarii instalatii termice
  • Lucrari de instalatii termice industriale sau casnice
  • Punere in functiune centrale termice
  • Piese de schimb centrale termice noi sau second hand
  • Mentenanta Centrale termice in condensare sau conventionale