Service Reparatii Centrale-Boilere Bistrita

Sermedo Total Service SRL

Service Reparatii Centrale-Boilere Bistrita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Sermedo Total Service SRL - Service Reparatii Bistrita.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Centrale-Boilere Bistrita
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Centrale-Boilere Bistrita

Service si reparatii centrale termice, autorizarea functionarii si verificarea tehnica periodica a centralelor temice cu o putere pana la 400 kW, idem convectoare si aparate pentru producerea instantanee a apei calde, aparate alimentate cu gaze naturale. 

Echipele noastre de instalatori executa instalatii sanitare, instalatii termice de un real profesionalism in timp optim la un raport calitate pret exceptional. Deasemenea asiguram service centrale termice si verificari tehnice periodice la un pret minim de piata. Va garantam ca noi suntem cei mai buni instalatori.

Compania noastra dispune de autorizatie ISCIR pentru montare/instalare, punere in functiune, service si reparare, verificari tehnice periodice si autorizarea functionarii pentru cazane murale si de pardoseala, instalatii de ardere si automatizari aferente. Specialistii nostrii cu  experienta in domeniu, au misiunea de a oferi servicii de cea mai buna calitate in cel mai scurt timp posibil la un pret cat mai corect.

Produse si Servicii

  • service si RVT centrale termice,
  • proiectarea si executia instalatiilor sanitare,termice, gaze naturale.

Galerie foto