Service Reparatii Centrale-Boilere Alexandria

Reparatii Centrale Termice Alexandria

Service Reparatii Centrale-Boilere Alexandria reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reparatii Centrale Termice Alexandria - Service Reparatii Alexandria.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Centrale-Boilere Alexandria
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Centrale-Boilere Alexandria

Infiintata inca din anul 1994, SC TMG CONPREST SRL este autorizata  pentru montare – instalare, punere in functiune, autorizare -functionare si service pentru centrale termice.

Instalarea centralelor murale se face conform: legilor, prescripţiilor tehnice, normativelor sau condiţiilor impuse de producător.
Instalarea centralelor murale se face pe baza proiectelor: proiectul de gaz; proiectul instalaţiei de încălzire.

Încăperea în care se instalează centrala cu tiraj natural trebuie să corespundă: dimensional – trebuie să aibă un volum de minimum 18 m3 constructiv: trebuie să aibă o suprafaţă vitrată de explozie de 0,05 m2 pt. fiecare m3 volum net încăpere (în cazul construcţiilor din zidărie şi 0,03 m2 pe m3 de volum net de încăpere, în cazul construcţiilor din beton armat).Toate încăperile în care se montează aparate de utilizare a gazelor naturale se prevăd cu suprafeţe vitrate, sub formă de ferestre, luminatoare cu geamuri, uşi cu geam sau goluri, toate la exterior sau spre balcoane ori spre terase vitrate.

Pentru cazul în care geamurile au o grosime mai mare de 4 mm sau sunt de construcţie specială (securizat, termopan etc.) se recomandă montarea detectoarelor automate de gaze cu limita inferioară de sensibilitate 2% CH4 în aer, care acţionează asupra robinetului de închidere (electroventil) a conductei de alimentare cu gaze naturale a arzătoarelor.

Încăperi în care este interzisă instalarea centralelor murale: demisol (în cazul centralelor care funcţionează cu GPL), băi, dormitoare.
Totuşi, în baie şi în încăperi fără suprafaţă vitrată pot fi instalate centrale murale cu cameră de ardere etanşă şi tiraj forţat, în cazul în care acestea îndeplinesc anumite condiţii.

Într-un apartament se poate instala o singură centrală termică.
Centralele termice se pot instala numai: pe pereţi de zidărie sau beton sau pe pardoseală incombustibilă. Este interzisă alimentarea centralelor termice de la butelii individuale mobile de GPL.

Pe traseul de alimentare cu gaz a centralei trebuie montate: filtru stabilizator de gaz la intrarea în centrala termică (3/4”) si 2 robinete de gaz, montate înaintea filtrului stabilizator de gaz.

În cazul în care duritatea apei este mai mare de 0,05 mval/l, pe intrarea de apă rece trebuie montat filtru cu polifosfaţi, filtru magnetic sau filtru electromagnetic. Filtrul magnetic sau filtrul electromagnetic  se montează chiar la intrarea racordului de apă rece în centrala termică, deoarece efectul lor se manifestă pe o lungime de max. 1 m faţă de locul în care acestea sunt montate. Este inutilă montarea acestor filtre pe returul centralei (în instalaţia de încălzire) deoarece, în această situaţie, nu au nici un efect.

Galerie foto