Service Reparatii Case-marcat Zalau

Reparatii case de marcat zalau

Service Reparatii Case-marcat Zalau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reparatii case de marcat zalau - Service Reparatii Zalau.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Case-marcat Zalau
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Case-marcat Zalau

Sc Magic Service Srl  infiintata in anul 2003, comercializare si service case de marcat fiscale, POS-uri, taximetre electronice, cantare si platforme electronice, calculatoare, consumabile, confectioneaza toata gama de stampile pe suport automat la cel mai bun pret.
Termen de executie 1 ora. Comercializeaza toata gama de produse COLOP: automate stampile, datiere, tusiere,etc.Multiplicari documente.
comercializare si service case de marcat fiscale, POS-uri, taximetre electronice, cantare si platforme electronice, calculatoare, consumabile.
Casa de marcat fiscala se achizitioneaza numai de la distribuitorii autorizati si trebuie inregistrata in Registrul de evidenta a aparatelor de marcat electronice fiscale instalate. Urmatorul pas este fiscalizarea casei de marcat fiscale inainte de inceperea activitatii, operatiune care presupune identificarea memoriei fiscale si a agentului economic utilizator prin datele inscrise in aceasta, respectiv seria fiscala a aparatului, antetul bonului fiscal precum si data si ora la care se activeaza memoria. Operatiunea se efectueaza de catre organului fiscal teritorial in a carui raza se instaleaza aparatul.

 

Galerie foto