Service Reparatii Case-marcat Tulcea

Service Case de Marcat Tulcea

Service Reparatii Case-marcat Tulcea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service Case de Marcat Tulcea - Service Reparatii Tulcea.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Case-marcat Tulcea
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Case-marcat Tulcea

Activitatea noastra se regaseste in majoritatea domeniilor de pe piata tehnologiei informatice. Infiintata in 2003 cu capital romanesc, firma BiB StaR srl va ofera aparatura necesara afacerii dumneavoastra la cele mai avantajoase preturi cu servicii complete si de calitate. Solutiile fiscale promovate de noi includ un modul fiscal responsabil de tiparirea bonurilor fiscale, module software si o gama de periferice specializate. Dintre perifericele specializate amintim: cititoarele de cod de bare, cantarele cu etichetare, etc. Apeland la serviciile noastre va indrumam catre achizitionarea de produse conform necesitatile dumneavoastra.

Dupa implementarea solutiei fiscale performante firma noastra asigurainstruirea si suportul tehnic, atat in perioada de garantie cat si in perioada de postgarantie. Totodata sunt oferite o gama larga de consumabile de foarte buna calitate ce maresc durata de viata a echipamentelor. Serviciile oferite in virtutea unui contract de service si intretinere a tehnicii de calcul asigura rezolvarea tuturor problemelor, indiferent de specificul sau volumul acestora. Cu interventii prompte, cu mentenanta preventiva, contractele de service reprezinta un adevarat succes pentru firma noastra care administreaza si intretine in acest moment un numar foarte mare de echipamente.

Galerie foto