Service Reparatii Case-marcat Timisoara

Manuel S.R.L.

Service Reparatii Case-marcat Timisoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Manuel S.R.L. - Service Reparatii Timisoara.


Descriere Service Reparatii Case-marcat Timisoara

SC MANUEL SRL si-a inceput activitatea in anul 1991 prin importul de calculatoare electronice din SUA si prin distributia de copiatoare MITA si MINOLTA. In paralel, a vandut in premiera in Banat case electronice de marcat si cantare electronice, activitate care alaturi de service-ul pentru intretinerea acestor echipamente a constituit obiectul de activitate exclusiv al firmei incepand din anul 1999.

Avand o experienta foarte bogata prin comercializarea si servisarea a peste 8000 de echipamente electronice, firma noastra si-a crescut tehnicienii  pentru service pe care i-a invatat sa respecte clientul servindu-l  corect si cu o promptitudine maxima. Am distribuit case de marcat si cantare electronice fiscale (AMEF) importate din Germania, Japonia, Coreea de Sud, Italia, Slovacia si Bulgaria.

Colaboram cu distribuitori autorizati din Bucuresti:

  • SC MILO TRADING 2000 SRL, 
  • SC  SAPEL SRL,
  • SC REL COMPUTER SRL,
  • SC PARTNER  CORPORATION SRL,
  • SC DANUBIUS  EXIM  SRL,
  • SC CONSTALARIS  SRL,
  • SC VICTORIA R.G. EXP.IMP SRL, 
  • SC ACCORD  ELECTRONICS  SRL,

si din Cluj respectiv  cu  SC ALT CASH IMPEX  SRL. AMEF distribuite de SC MANUEL SRL echipeaza  magazine, farmacii, restaurante, hoteluri, benzinarii s.a., lucrand independent sau cuplate la programe de gestiune.

Casele electronice de marcat si cantarele electronice fiscale (AMEF) distribuite si servisate de SC MANUEL SRL, au fost avizate si sunt importate de firme care sunt distribuitori autorizati. Zona pentru care suntem acreditati prin avize de catre Ministerul Finantelor Publice pentru distributia si service-ul AMEF  cuprinde  jud. Timis si jud. Caras-Severin.

Dispunem de o baza aproape completa de piese de schimb si de consumabile astfel ca timpul de finalizare a interventiilor este cel mai scurt posibil, mult sub cel stipulat in contractele de service incheiate cu utilizatorii de AMEF.

Produse si Servicii

Oferim  utilizatorilor de AMEF si a altor aparate cumparate de la SC MANUEL SRL, o gama larga de servicii:

- Consultanta pentru alegerea unei solutii optime de dotare cu AMEF;
- Consultanta pentru modernizarea dotarii firmelor;
- Intocmirea documentatiei necesare obtinerii numarului din registrul de numere fiscale si pe cea care urmeaza fiscalizarii AMEF.
- Instruirea personalului firmelor utilizatoare pentru folosirea AMEF sau a aplicatiilor de gestiune;
- Consilierea conducerii firmelor pentru imbunatatirea activitatii si cresterii profitului prin dotarea cu solutii complete.

Galerie foto