Service Reparatii Case-marcat Targoviste

Service case de marcat Targoviste

Service Reparatii Case-marcat Targoviste reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service case de marcat Targoviste - Service Reparatii Targoviste.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Case-marcat Targoviste
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Case-marcat Targoviste


Service case de marcat, cantare electronice, solutii fiscale

Fondata in anul 2001, S.C. S S.R.L. are scopul de a oferi servicii si produse de calitate. Va oferim solutii complete hardware si software pentru afacerea dvs la cele mai avantajoase preturi impreuna cu servicii complete, prompte si de calitate. Apeland la serviciile noastre, va indrumam catre alegerea produselor optime, si va ferim de birocratia stufoasa! 

reparatii case de marcat targoviste

Puteti alege dintr-o gama variata de case de marcat, cantare electronice (cantare comerciale, cantare de laborator, cantare cu imprimanta de etichete, cantare platforma, cantare de bijuterii), imprimante (imprimante fiscale, imprimante de departament, imprimante etichete coduri de bare) programe de gestiune (pentru magazine sau restaurante) cititoare coduri de bare, sisteme POS, touchscreen-uri, safe-uri, distrugatoare de documente, detectoare de bancnote, masini de numarat bani, precum si alte produse conexe si consumabile pentru acestea. 

reparatii case de marcat targovisteSolutiile fiscale hardware si software oferite de compania noastra se pot integra in: magazine, restaurante, hotel, pensiune, depozite, centre logistice, productie si orice alta activitate care necesita folosirea unui echipament fiscal. Suntem o echipa de profesionisti al carei principal scop este acela de a oferi servicii complete companiilor, de la vanzare la consultanta dar si asigurarea de contracte de service. 

Clientii nostri sunt companii importante de pe plan national si local iar angajatii nostri au urmat cursuri de specialitate in domeniul de activitate al firmei. Ne bucuram de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si ne dorim ca si dumneavostra sa apelati la serviciile noastre, si sa fiti multumit de serviciile noastre. 

Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne astazi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele companiei noastre.

Produse si Servicii

  • Case de marcatservice case de marcat targoviste
  • Solutii fiscale
  • Cantare
  • Coduri de bare
  • Consumabile
  • Birotica si papetarie
  • Accesorii