Service Reparatii Case-marcat Slatina

SC TANDEM SRL

Service Reparatii Case-marcat Slatina reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SC TANDEM SRL - Service Reparatii Slatina.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Case-marcat Slatina
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Case-marcat Slatina

Firma Tandem a luat fiinta in anul 1993, reusind sa se impuna pe piata I.T. din judetul Olt prin profesionalism si servicii de calitate.Firma noastra prezinta solutii dedicate in domeniul tehnicii de calcul, conform solicitarilor clientilor. Tandem ofera intreaga gama de echipamente de calcul, utilizand o relatie directa cu clientii, configuratiile oferite fiind optimizate in functie de cerintele acestora. Colaborarea cu firma noastra va fi alegerea potrivita in orice moment.

Tandem este dealer autorizat a unora dintre cei mai importanti producatori I.T. din Romania.Tandem ofera produse de calitate de la cei mai mari producatori in domeniu. Fiabilitatea si siguranta in exploatare sunt doar doua dintre motivele pentru care trebuie sa alegeti produsele noastre. De asemenea garantia maxima pe categorii de produse oferita este principalul nostru atu.Firma Tandem SRL este prezenta de 21 de ani pe piata IT din Romania. Are peste 30.000 calculatoare si echipamente periferice vandute si peste 1500 calculatoare in campaniile EURO 200 . Tandem SRL are magazine proprii in Slatina si Drăgănesti si magazin partener în Drăgăşani.

Bazându-ne pe o experienţă de peste 21 ani am conceput oferta astfel:Chiar numai cu bonul valoric va oferim un calculator performant si echilibrat cu monitor de 19”,hard disc de 320Gb si memorie 2 Gb cu care puteti rula orice fel de aplicatie, jocuri, filme, internet iar pentru cei care aleg mobilitatea am prevazut in oferta noastra si doua modele de calculatoare portabile.Putem sa va livram si orice alta configuratie existenta in magazinele noastre sau pe comanda in 24 de ore de la solicitare, atit calculatoare desktop, notebook sau tableta.Surse de alimentare cat mai rezistente pentru a ne putea proteja pe cat posibil de caderile de tensiune foarte frecvente in retelele electrice.Garanție 2 ani (24 luni) integrala chiar defectiunilor datorate unor cauze exclusive exploatarii normale –exemplu socuri de tensiune.

Galerie foto