Service Reparatii Case-marcat Sighisoara

Elsig Computers SRL

Service Reparatii Case-marcat Sighisoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Elsig Computers SRL - Service Reparatii Sighisoara.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Case-marcat Sighisoara
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Case-marcat Sighisoara

Companie cu traditie si experienta, infiintata in anul 1992, Elsig Computers SRL are ca obiect principal de activitate prestarea de servicii in domeniul IT si telecomunicatii. Pe linga aceste servicii, oferim echipamente din domeniul IT si biroticii (calculatoare, periferice, copiatoare, case de marcat, consumabile pentru toate acestea).Oferim servicii de executare a stampilelor pentru orice domeniu si la orice tipodimensiuni.

Vă invităm să alegeți  casa de marcat sau sistemul fiscal care se potrivește afacerii dumneavoastra impreuna cu personalul nostru (tehnicieni și personal de vânzări), ce au o experienta de peste 15 ani in domeniu. Pentru orice fel de informații nu ezitati să ne contactați telefonic la 0265-771269, prin email la office@elsig.ro sau la magazinul nostru din Sighișoara, str. Hermann Oberth nr. 21.

Pentru a ușura procesul de achiziționare și punere în funcțiune a caselor de marcat vă punem la dispoziție serviciile următoare:
- Întocmirea dosarului pentru DGFP
- Depunerea dosarului si ridicarea Certificatului de atribuire a numarului de ordine - pentru jud. Mureș; pentru județele Brașov, Harghita și Sibiu dosarul se poate depune la DGFP doar de catre reprezentantii firmei Dvs.
- Fiscalizare aparatului și instruirea personalului de vânzare.
- Programarea articolelor (50 articole - gratuit) în memoria casei de marcat (dacă sunt mai multe articole de programat, operațiunea se va face contra cost)
- Conectarea la calculator (unde este cazul)

Toate aparatele se livreaza cu rola de hartie iar anumite case de marcat se livreaza cu cablu de conectare la PC.
Fiscalizarea casei de marcat reprezintă activitatea  prin care se activează memoria fiscală, astfel încât (conform legii) toate operațiunile efectuate cu casa de marcat se înregistrează în această memorie fiscală. De asemenea prin fiscalizare se personalizează aparatul cu datele utilizatorului în antetul bonului fiscal (denumire, adresa, telefon, etc). După fiscalizare, aceste date nu mai pot fi modificate !! Din acest moment, casa de marcat sau imprimanta fiscală nu se mai poate folosi pentru a emite bonuri nefiscaleșsi nu se mai pot sterge datele introduse (datele firmei si vanzarile efectuate).

Este important pentru dumneavoastra să țineți cont și de urmatoarele aspecte:

- Pentru a nu întârzia punerea în folosință a casei de marcat, vă rugăm să pregătiți lista de articole din timp;
- Instructajul este asigurat gratuit la fiscalizare si include notiuni de baza pentru operarea casei de marcat. Pentru programarea articolelor putem oferi asistență contra cost, contract de service, aplicații software;
- Cu actele pregatite de tehnicienii nostri la fiscalizare, este necesar sa va deplasati in termen de 24 ore la Administratia Financiara. 
- Conform legii, există obligația existenței unui contract de service între utilizatorul casei de marcat și o unitate acreditată în acest sens; de asemenea legea prevede și obigativitatea utilizatorilor de a avea o verificare anuală obligatorie a caselor de marcat; (Atentie, în caz contrar se aplică amenzi substanțiale)

Galerie foto