Service Reparatii Case-marcat Satu Mare

Cash Register SRL

Service Reparatii Case-marcat Satu Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Cash Register SRL - Service Reparatii Satu Mare.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Case-marcat Satu Mare
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Case-marcat Satu Mare

SC CASH REGISTER SRL , infiintata in anul 2002 , avand numele initial de DIANA FISCAL SERVICE SRL , asigură distribuţie şi service autorizat pentru case de marcat electronice fiscale, cântare electronice, programe de gestiune, POS-uri, scannere, cititoare coduri de bare, role de hârtie, papetărie, cartuşe şi riboane, calculatoare, reffil ptr. cartuşe, instruirea personalului, fiscalizarea echipamentelor şi întreţinere periodică pe bază de contract de service.

Personalul societăţii are o experienta de peste 20 de ani în domeniul caselor de marcat şi cântarelor electronice. Datorită profesionalismului tehnicienilor noştri dar şi a promptitudinii intervenţiilor service, colaborarea cu firma noastră vă va conferi un avantaj important în faţa concurenţei.

Ne puteti găsi in Satu Mare la magazinul portocaliu situat pe Str. Avram Iancu, Nr. 56-58 lângă Alimentara si magazinul Gica Compresoare. Nu ezitaţi să ne contactaţi pentru livrări sau detalii suplimentare. Garantăm cel mai bun raport preţ / calitate de pe piaţa de case de marcat electronice fiscale, imprimante fiscale şi cântare electronice din judeţul Satu Mare.

Produse si Servicii

Consultanţă

Consilierea pentru alegerea celei mai bune soluţii fiscale. Fie că este vorba de o casă de marcat simplă sau de un sistem complex de gestiune vă putem consilia astfel încât investiţia să fie minimă, să răspundă cerinţelor actuale dar să permită upgradarea în condiţiile dezvoltării activităţii astfel încât să nu fiţi nevoiţi să renunţaţi la investiţia făcută iniţial.

Consilierea cu privire la obligaţiile legislative ale utilizatorilor de case de marcat. (Documente , formulare şi proceduri necesare pentru fiscalizare, schimbarea/închiderea punctului de lucru, schimbarea memoriei fiscale, înstrăinarea casei de marcat, etc. )

Proiectare şi implementare sisteme fiscale de gestiune

          Ţinând cont de fluxul de informaţii şi mărfuri facem proiectarea reţelei de calculatoare, a necesarului de tehnică de calcul şi echipamente. În continuare asigurăm instalarea soluţiilor complexe, asistenţă la punerea în funcţiune şi instruirea personalului.

Service şi asistenţă tehnică

          -Instalare şi fiscalizare case de marcat;

          -Programarea articolelor (PLU-rilor) în casele de marcat;

          -Instruirea vânzatorilor;

          -Întreţinere case de marcat, imprimante fiscale, cântare electronice, tehnică de calcul;

          -Reparaţii case de marcat, imprimante fiscale, cântare electronice, tehnică de calcul în garanţie şi postgaranţie;

          -Service şi asistenţă tehnică pentru sistemele fiscale integrate (magazine, restaurant, hotel, farmacii, benzinării);

          -Suport tehnic prin telefon. 

Contract service:

       - rezolvarea tuturor problemelor tehnice legate de aparatele în contract fără deplasarea utilizatorilor

       - aprovizionarea cu consumabile la sediul clientului

       - discount pentru consumabile si piese de schimb          

Galerie foto