Service Reparatii Case-marcat Oradea

MINIM SERVICE SRL

Service Reparatii Case-marcat Oradea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre MINIM SERVICE SRL - Service Reparatii Oradea.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Case-marcat Oradea
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Case-marcat Oradea

Comercializam case de marcat fiscale, balante electronice, sisteme de etichetare, imprimante fiscale si mini imprimante, cititoare cod bare, periferice si accesorii, consumabile pentru toate tipurile de electronice. In plus, va putem oferi si toata gama de produse si accesorii Apple.Oferim peste 50 modele de case de marcat fiscale si imprimante fiscale. In pretul echipamentelor includem toate serviciile aferente, si anume: instalare, programare articole si parametrii de baza, instruire, fiscalizare, obtinere serie fiscala si vizarea actelor la finante si garantie un an.

Asiguram service pentru toate tipurile de echipamente fiscale (case de marcat, imprimante fiscale, etc.), balante electronice si sisteme de etichetat fie in baza unui contract de service, contract de asistenta tehnica sau contra cost la solicitarea clientului.Minim Service comercializează şi executa service pentru toata gama de cantare electronice, comerciale, de laborator, numărătoare, etichetatoare, echipamente de ambalat marca Digi produse de Teraoka Japonia precum şi marca Bizerba Germania.

 • Firma de service se obliga sa mentina casa de marcat in functiune si sa repare casa de marcat ori de cate ori este sesizata defectiunea acesteia de catre utilizator.
 • Firma de service se deplaseaza cu mijloace proprii la sediul utilizatorului pentru interventia la casa de marcat, iar daca aceasta nu se poate repara pe loc, se asigura transportul casei de marcat in laborator si inapoi la punctul de lucru.
 • Termenul de reparatie si interventie se restrange foarte mult (la durata prevazuta in contract mai mica decat durata legala).
 • Utilizatorul este protejat de riscul de a fi amendat de catre organele fiscale pentru nefunctionarea casei de marcat. (neemitere de bon fiscal)
 • Reparatia casei de marcat se face la primele simptome de defectare (defect mai mic cheltuiala mai mica)
 • Numarul de interventii incluse in abonamentul lunar este nelimitat.
 • Asistenta tehnica inclusa in abonamentul de service.(instruire operator nou; programari noi; tinerea la curent cu toate cerintele si modificarile legislative)
 • Rezolvarea unor blocaje in operarea casei de marcat rapid prin consultarea telefonica a unui tehnician de service.( Firma de service compenseaza nepriceperea operatorilor)
 • Firma de service asigura un stoc de piese de schimb, tehnicieni calificati si autorizati de Ministerul de Finante, logistica, masini de interventie, telefoane pentru sesizari si consumabile.
 • Echipamentul asistat in exploatare are o viata mai lunga.
 • Revizii periodice incluse in abonament.

Galerie foto