Service Reparatii Case-marcat Galati

Service case marcat Galati

Service Reparatii Case-marcat Galati reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service case marcat Galati - Service Reparatii Galati.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Case-marcat Galati
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Case-marcat Galati

Realizam solutii software ERP, programe de contabilitate, gestiune, facturare, salarii, financiar-contabile, CRM, program salarizare invatamant, program salarizare bugetari, case de marcat, aparatura fiscala, cantare electronice, imprimante fiscale, scanere, cititoare coduri de bare, PDA, POS, imprimante cod bare, terminale inventariere, mijloace fixe, OLAP, Business Intelligence...

La achizitionarea unei case de marcat, asiguram gratuit:

  • intocmirea dosarului necesar eliberarii seriei fiscale si depunera acestuia la D.G.F.P. (pentru clientii ), dosar ce cuprinde: cererea de atribuire a numarului de ordine, declaratia de punct de lucru, copia facturii si a documentului doveditor de plata a A.M.E.F., avizul de distributie si service, certificatul constatator pentru punctul de lucru, certificat de inmatriculare al societatii de la Registrul Comertului si certificatul in scopuri de TVA (pentru clientii platitori de TVA), certificatul de garantie al A.M.E.F.
  • fiscalizarea A.M.E.F.
  • programarea cu articole sau setarea A.M.E.F. ca imprimanta fiscala in cazul in care se lucreaza cu PC-ul.

Contractul de service: Conform legii, dupa expirarea perioadei de garantie, operatorii economici sunt obligati sa incheie un contract de service cu unitatea acreditata pentru distributie si service case de marcat. Contractul de service cuprinde interventii in termen de maxim 24 de ore pentru asistenta tehnica, remedierea defectiunilor, aprovizionare cu consumabile, setari si memorari de articole, instruire personal sau orice alt tip de interventii la casa de marcat.

Galerie foto