Service Reparatii Case-marcat Focsani

Onix Electric SRL

Service Reparatii Case-marcat Focsani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Onix Electric SRL - Service Reparatii Focsani.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Case-marcat Focsani
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Case-marcat Focsani

Înfiinţată în 1991, Onix Electric SRL a acumulat o vastă experienţă în comercializarea de componente şi produse electronice, oferind clienţilor săi o gamă largă de produse la un raport calitate/preţ excelent. O latură importantă a activităţii noastre o constituie comercializarea de case de marcat electronice fiscale. Începand din anul 2000, firma noastră a fost avizată de Ministerul de Finanţe pentru comercializarea şi service-ul unei game largi de case de marcat care să îndeplinească cerinţele oricărei activităţi economice care necesită folosirea unor astfel de echipamente.
De asemenea, comercializăm echipamente non-fiscale (cântare electronice, cititoare de coduri de bare, imprimante de secţie, bar, bucătărie, imprimante de coduri de bare, monitoare touchscreen, sertare de bani), consumabile pentru case de marcat (role de hârtie, riboane, imprimante etc.), precum şi aplicaţii soft pentru vânzare, gestiune, facturare.

Onix Electric SRL este societatea cu cea mai mare vechime deci şi cu cea mai mare experienţă în distribuţia şi service-ul caselor de marcat din judeţul Vrancea. Începând din 1999, bazându-ne pe profesionalismul unor ingineri electronişti cu un ridicat nivel de pregătire şi experienţă, oferim consiliere în ceea ce priveşte achizitionarea caselor de marcat şi a soluţiilor fiscale potrivite pentru orice activitate precum şi servicii de calitate post-vânzare: asistenţă tehnică, service prompt şi performant, asigurarea de consumabile.
Onix Electric vă oferă o gamă largă de case de marcat precum şi dispozitive şi accesorii conexe caselor de marcat: cântare electronice, sertare de bani, cititoare coduri de bare, consumabile (role hârtie, riboane etc.).
 
    SERVICII GRATUITE
 - Asistenţă şi consiliere la alegerea casei de marcat potrivită pentru activitatea dumneavoastră.
 - Întocmirea dosarului de documente necesare fiscalizării.
 - Obţinerea numărului de ordine de la Directia Generală a Finanţelor Publice.
 - Fiscalizarea (înregistrarea în memoria fiscală a parametrilor şi datelor corespunzătoare activităţii dumneavoastră).
 - Programarea iniţială a produselor şi serviciilor (maxim 50 produse).
 - Instruire operatori.

 

Galerie foto