Service Reparatii Case-marcat Deva

MIDALTIS PROD COM SRL

Service Reparatii Case-marcat Deva reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre MIDALTIS PROD COM SRL - Service Reparatii Deva.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Case-marcat Deva
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Case-marcat Deva

Firma S.C. Midaltis Prod Com S.R.L. are o experienta foarte mare in acest domeniu si comercializeaza de la cele mai bune la cele mai ieftine produse, care se incadreaza in normele de calitate minime .Firma S.C. Midaltis Prod Com S.R.L. are o experienta foarte mare in acest domeniu si comercializeaza de la cele mai bune la cele mai ieftine produse, care se incadreaza in normele de calitate minime.

Pentru a va cumpara o casa de marcat trebuie sa aveti un indrumator pentru a alege ceva de calitate. Pentru a alege o casa de marcat trebuie sa specificati in primul rand ce afacere aveti, cum ar fi: un magazin, un restaurant, si marimea locatiei dumneavoastra. Imediat dupa ce ati cumparat casa de marcat trebuie sa o fiscalizati si sa o faceti exact legislatiei.O fiscalizare inseamna un proces al unei case de marcat in regimul de lucru fiscal, iar acest regim de lucru ajuta aparatul la memorarea sumelor de bani in casa de marcat. Etapele fiscalizarii unei case de marcat sunt urmatoarele:

– Intocmirea dosarului
– Depunerea dosarului la la Directia Generala a Finantelor Publice
– Obtinerea unei serii fiscale
– Unitatea de service, trebuie sa programeze casa de marcat dupa seria fiscala si datele firmei

 

Galerie foto