Service Reparatii Case-marcat Constanta

Reparatii Case Marcat Constanta

Service Reparatii Case-marcat Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reparatii Case Marcat Constanta - Service Reparatii Constanta.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Case-marcat Constanta
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Case-marcat Constanta

Activitatea noastra se regaseste in majoritatea domeniilor de pe piata tehnologiei informatice. Infiintata in 2003 cu capital romanesc, firma BiB StaR srl va ofera aparatura necesara afacerii dumneavoastra la cele mai avantajoase preturi cu servicii complete si de calitate. Solutiile fiscale promovate de noi includ un modul fiscal responsabil de tiparirea bonurilor fiscale, module software si o gama de periferice specializate. Dintre perifericele specializate amintim: cititoarele de cod de bare, cantarele cu etichetare, etc. Apeland la serviciile noastre va indrumam catre achizitionarea de produse conform necesitatile dumneavoastra.

Dupa implementarea solutiei fiscale performante firma noastra asigurainstruirea si suportul tehnic, atat in perioada de garantie cat si in perioada de postgarantie. Totodata sunt oferite o gama larga de consumabile de foarte buna calitate ce maresc durata de viata a echipamentelor. Serviciile oferite in virtutea unui contract de service si intretinere a tehnicii de calcul asigura rezolvarea tuturor problemelor, indiferent de specificul sau volumul acestora. Cu interventii prompte, cu mentenanta preventiva, contractele de service reprezinta un adevarat succes pentru firma noastra care administreaza si intretine in acest moment un numar foarte mare de echipamente.

Achizitia unei case de marcat se face de regula in functie de activitatea desfasurata, tinand cont si de evolutia viitoare a afacerii dvs. Daca este vorba de un magazin alimentar aleg o casa de marcat care se poate alimenta de la reteaua electrica, cu tastatura mai rezistenta, cu posibilitatea de a se conecta la un cantar, sertar de bani sau un sistem PC. Daca vanzarea se face la un punct volant, chiosk, taraba, voi alege o casa de marcat portabila , echipata cu acumulatori. Pot alege casa de marcat si pentru sistemele POS, acele case de marcat care se pot conecta ca imprimanta fiscala.Toate produsele comercializate de noi sunt noi si  au garantie 12-36 luni, in functie de produs. Termenul de garantie incepe de la data facturarii produsului.Garantia acopera defectele de material ale produselor si subansamblelor comercializate de noi. Garantia nu este transmisibila si se acorda numai cumparatorului ale carui date sunt trecute in factura. Pentru a putea beneficia de garantie este necesara prezentarea facturii de vanzare sau a certificatului de garantie daca nu sa stabilit altfel.

 

 

Galerie foto