Service Reparatii Case-marcat Bucuresti-Sector 6

Zeus Service SRL

Service Reparatii Case-marcat Bucuresti-Sector 6 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Zeus Service SRL - Service Reparatii Bucuresti-Sector 6.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Case-marcat Bucuresti-Sector 6
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Case-marcat Bucuresti-Sector 6

Cu o experienta de mai bine de 10 ani in domeniu, Zeus Service comercializeaza produse de calitate remarcabila pentru a satifsface cat mai bine dorintele clientilor sai. Selectati dintre produsele noastre cantare electronice dar si cititoare coduri de bare, sisteme de etichetare, sisteme POS sau case de marcat si aduceti un plus afacerilor dumneavoastra. 

Distribuitor autorizat de case de marcat fiscale, Zeusservice va sta la dispozitie inca din anul 2001 cu cele mai bune produse pentru a incepe sau a dezvolta un business. Va oferim accesorii pentru casele de marcat, cat si servicii de calitate, suport tehnic pentru casele de marcat si restul produselor comercializate de catre noi. La noi gasiti toate consumabilele necesare activitatii de zi cu zi : hartie termica pentru imprimante, etichete adezive termice pentru coduri de bare, pentru cantare cu etichetare, etc.Va invitam sa consultati propunerea noastra de cantare electronice, Zeus Service va sta la dispozitie cu toate detaliile de care aveti nevoie in ceea ce priveste caracteristicile acestor produse. Raportul calitate-pret pentru cantarele electronice este unul foarte bun.

Echipa specializata de la Zeusservice.ro va propune spre comercializare o serie de produse necesare pentru afacerea dumneavoastra, fie ca este vorba despre magazine mici sau supermarketuri, restaurante, hoteluri, pub-uri, pizzerii, etc.... Puteti selecta: cititoare coduri de bare, cantare electronice sau case de marcat. Portofoliul nostru de clienti si experienta noastra reprezinta un atuu pe aceasta piata competitionala.Va oferim o gama larga de cititoare de coduri de bare ( cu citire Laser sau CCD, fixe , mobile sau fara fir) impreuna cu suportul pentru programarea si utilizarea aparatelor. Pentru cei care doresc, putem oferi etichete cu coduri de bare generate pentru produsele care nu au coduri, pe format A4 sau rola. Va oferim diverse cabluri de conectare a cititoarelor de coduri de bare la orice casa de marcat , direct sau cu ajutorul adaptoarelor.

  • Livrarea la adresa aleasa de client, pentru Mun. Bucuresti si localitatile limitrofe;
  • Intocmirea dosarului pentru obtinerea seriei fiscale;
  • Fiscalizarea casei de marcat la punctul de lucru ales de client sau la sediul nostru;
  • Instruirea initiala si introducerea initiala a tuturor articolelor in casa de marcat;
  • Placuta PVC "Pastrati Bonul Fiscal";
  • Toate aceste servicii GRATUITE nu sunt conditionate de incheierea unui Contract de Service cu Abonament Lunar.

Galerie foto