Service Reparatii Case-marcat Bucuresti-Sector 1

DANUBIUS EXIM SRL

Service Reparatii Case-marcat Bucuresti-Sector 1 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre DANUBIUS EXIM SRL - Service Reparatii Bucuresti-Sector 1.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Case-marcat Bucuresti-Sector 1
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Case-marcat Bucuresti-Sector 1

Cel mai mare furnizor de echipamente fiscale si solutii de mobilitate din Romania. Danubius Exim se defineste prin inovatie si profesionalism!Danubius Exim ofera suport tehnic specializat prin intermediul serviciului de call center, raspunzand la orice solicitare referitoare la produsele din oferta companiei: echipamente fiscale precum casele de marcat sau imprimantele fiscale, echipamente periferice sau dispozitive de plati.

:Infiintare companiei cu capital integral bulgaresc in 1994.

1994-1996: Distributie si inregistrare medicamente bulgaresti. Vanzare case de marcat Elite (Daisy Bulgaria) printr-un singur distribuitor.

1996:Semnare contract cu DATECS Ltd din Bulgaria pentru distributie si service case de marcat si echipamente electronice.

1999:Obtinerea Avizului Tehnic nr.1 pentru casa de marcat fiscala DATECS MP500TR ca urmare a intrarii in vigoare a OUG28/1999

2006:semnarea contractului cu Ingenico SA Franta pentru distributie si service echipamente POS bancare

2010:Danubius Exim devine marca inregistrata

2013:Avizarea primelor case DATECS dotate cu Bluetooth ce permit legarea directa la dispozitive cu sisteme de operare iOS, Android sau Windows CE.

 

Galerie foto