Service Reparatii Case-marcat Bacau

S.C. VELVET COM S.R.L.

Service Reparatii Case-marcat Bacau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre S.C. VELVET COM S.R.L. - Service Reparatii Bacau.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Case-marcat Bacau
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Case-marcat Bacau

Infiintata in 1994, compania noastra s-a dezvoltat si s-a adaptat pietei, concurentei si nevoilor clientilor care sunt intr-o continua schimbare, reusind astfel sa ajungem una din cele mai importante firme de Distributie si Service Case de Marcat din Bacau . Pana in prezent am ajuns la un numar de peste 5000 case de marcat vandute si 200 contracte de service lunare.

Inca din anul 2004 am inceput implementarea Solutiilor Informatice complete ( sisteme calcul, software, echipamente fiscale, cantare ) pentru magazine si restaurante. Experienta acumulata , seriozitatea si softurile distribuite pentru magazine ( Smartcash RMS ) si restaurante ( Expressoft SUITE ) au facut ca portofoliu nostru sa totalizeze peste 200 implementari de magazine / supermarketuri si peste 50 restaurante , baruri , cafenele , firme catering.

In 2012 firma noastra a obtinut Premiul I din partea Magister Software atat la categoria Partener Certificat cat si la categoria Dealear Autorizat, privind activitatea de vanzare si service solutii informatice pentru magazine.

Galerie foto