Service Reparatii Case-marcat Alexandria

K Soft Business SRL

Service Reparatii Case-marcat Alexandria reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre K Soft Business SRL - Service Reparatii Alexandria.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Case-marcat Alexandria
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Case-marcat Alexandria

Compania a fost fondata in 2005, iar din anul 2006 a devenit distribuitor autorizat in judetul Teleorman al importatorului de echipamente fiscale Datecs. Introducerea intre partenerii companiei Danubius Exim a avut ca scop promovarea caselor de marcat Datecs, cele mai bine vandute din Romania, cu un excelent raport calitate – pret, in vederea acoperirii acestui segment de piata din judetul Teleorman.
In prezent, oferim distributie si asiguram asistenta tehnica pentru Aparate de Marcat Electronice Fiscale (AMEF) si echipamente periferice (cititoare cod bare, imprimante nefiscale, balante electronice). Asiguram si piese de schimb si consumabile pentru toate produsele distribuite.
In cei 8 ani de activitate K Soft Business SRL, a promovat continuu produse noi, adaptate la cererea pietei si in conformitate cu evolutia tehnologica, a asigurat suportul tehnic necesar pentru clienti, in orice situati si in special pentru modificari legislative, a crescut permanent calitatea produselor si a serviciilor, oferind numai produse de calitate superioara si servicii prompte catre toti clientii, simplificand activitatea de service, a mentinut un nivel calitativ ridicat al serviciilor asigurate prin scolarizari repetate ale tehnicienilor K Soft Business a selectat furnizorii sai avand ca obiectiv principal promovarea produselor si a serviciilor de calitate.
Seriozitatea si profesionalismul probat de K Soft Business au dus la colaborari de lunga durata cu toti partenerii selectati.Unul din obiectivele anului 2014 este de a introduce modelele noi de echipamente in topul produselor, avand convingerea ca acestea respecta exigentele calitative noi ale pieti si solicitate de noile modificari legislative.In prezent K Soft Business se afla intr-un amplu proces de diversificare si extindere a serviciilor si produselor oferite.

 

Galerie foto