Service Reparatii Cantare-Balante Sibiu

Balanta Sibiu

Service Reparatii Cantare-Balante Sibiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Balanta Sibiu - Service Reparatii Sibiu.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Cantare-Balante Sibiu
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Cantare-Balante Sibiu

Despre BALANŢA


 

S.C. BALANŢA S.A. Sibiu este o societate comercială pe acţiuni privată, având ca obiect de activitate proiectarea, producţia, comercializarea, import-export, engineering, consulting, servicii în domeniile: echipamente pentru măsurare mase, instalaţii de dozare şi cântărire, aparate de verificat duritatea, utilaje de ambalat pentru industria alimentară.

Continuând o tradiţie veche de peste 100 de ani, gama actuală de produse este rezultatul unor cercetări extensive de marketing şi a întrunit cerinţele de calitate a peste 3.000 de beneficiari din ţară şi străinătate.

Profilul actual de fabricaţie include, pe lângă cântarele mecanice, echipamente de cântărire electronice produse în colaborare cu parteneri de afaceri prestigioşi, firme cu o bogată experienţă în domeniul cântăririi electronice moderne: grupul de firme Hottinger Baldwin Messtechnik Germania, A&D Japonia, grupul Vishay S.U.A.

Încrederea acordată de partenerii şi clienţii noştri tradiţionali evidenţiază preocuparea continuă de a perfecţiona şi menţine la cele mai înalte standarde de performanţă echipamentele oferite. Produsele noastre sunt certificate ISO 9001:2000 de către IQNet şi SRAC, asigurând garanţia calităţii pentru proiectarea, producţia, distribuţia, instalarea şi service-ul echipamentelor de cântărire mase şi durităţi. În prezent, aspectul superior al produselor este asigurat prin vopsire în câmp electrostatic, pentru care deţinem dotări proprii.

S.C. BALANŢA S.A. asigură montajul şi punerea în funcţiune a echipamentelor comercializate, cu echipe specializate de service şi deţine masele etalon indispensabile calibrării şi verificării, cu respectarea normelor metrologice în vigoare. Realizăm verificările metrologice necesare în laboratorului nostru, acreditat.

Societatea noastră comercializează produsele de serie prin reţeaua partenerilor de distribuţie şi a partenerilor de distribuţie şi service, cu răspândire pe întreg teritoriul României.

Galerie foto