Service Reparatii Cantare-Balante Sfantu Gheorghe

Reparatii Cantare Case De Marcat Sfantu Gheorghe - Balance Service

Service Reparatii Cantare-Balante Sfantu Gheorghe reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reparatii Cantare Case De Marcat Sfantu Gheorghe - Balance Service - Service Reparatii Sfantu Gheorghe.


Descriere Service Reparatii Cantare-Balante Sfantu Gheorghe

BALANCE SERVICE
Vanzari | Reparatii cantare comerciale | Cantare industriale si bascule pod electronice | Case de Marcat
Modernizari si hibridizari bascule pod rutiere
0267-317-241

Firma S.C. Balance Service S.R.L. înfințată în anul 1991 are ca activitatea principală vânzări și reparaţii metrologice la dispozitive de măsurare şi monitorizare din domeniul mase, asigurând un nivel ridicat al calității serviciilor prestate. Balance Service este importator exclusiv pe Romania pentru cantare TEM.

service cantare electronice sfantu gheorghe

Cu o experienta vasta in domeniu asiguram un nivel ridicat al calitatii serviciilor prestate. Atelierul de reparatii metrologice dispune de o dotare deosebita si este autorizata de D.R.M.L. Brasov, respectand legislatia metrologica in vigoare: O.G. 20/1992, completata prin L.11/1994. Executam reparatii, revizii, verificari metrologice pentru toate tipurile de cantare comerciale, cantare industriale, balante analitice, bascule industriale, bascule pod rutiere electronice si mecanice.

In vederea gasirii celei mai optime solutii pentru dumneavoastra suntem dispusi sa ne deplasam la fata locului. In cazul in care modernizarea podului existent nu este rentabil va putem propune alte solutii; eventual montarea unui pod nou.

reparatii cantare bascule pod sf gheorghe

Produse si Servicii

 Modernizari bascule pod pentru vehicule rutiere

 • Executam modernizarea si hibridizare basculelor pod pentru vehicule rutiere mecanice si pentru bascule industriale de minim 500kg.
 • Comercializam kituri pentru modernizare si hibridizare.

Hibrizidare

Doza tensiometrica se monteaza pe linia tijei de tractiune. La doza tensiometrica este conectat echipementul electronic care afiseaza digital, in regim brut sau net valoarea greutatii cantarite. In cazul acestui mod de modernizare ramine in functiune sistemul mecanic de cantarire din cuva. Aceasta solutie este relativ ieftina, se poate utiliza numai in cazul in care sistemul de parghii este in buna stare de functionare.

Montare pe doze tensiometrice

Aceasta solutie se recomanda in cazul in care platforma podului, cuva de beton cat si suportii din beton, din cuva sunt in stare buna. Se demonteaza si se indeparteaza tot sistemul de parghii din cuva, se va utiliza numai platforma cu grinzi. Pe suportii de beton din cuva se vor monta 6 sau 8 doze tensiometrice, dupa care asezam platforma pe doze. Dozele se leaga la echipamentul electronic prin intermediul unei cutii de jonctiune, care afiseaza digital, omologat metrologic, in regim brut sau net valoarea greutatii cantarite. Aceasta solutie este mai scumpa dar asigura o functionare stabila, sigura.

Sistem de inregistrare si evidenta datelor

Indiferent de solutia aleasa, echipamentul electronic se poate conecta la calculator. Va putem livra un program care realizeaza inregistrarea si evidenta datelor legate de cantaririle efectuate, poate realiza diferite statistici (numar de cantariri, produs, beneficiar, etc.). Cu acest program se poate verifica ulterior tot ce s-a cantarit. Programul se livreaza in limba romana, calculatorul si imprimanta este asigura de catre beneficiar, la cerere asiguram calculator si imprimanta.

Produse

Cantare Comerciale

 • Cantare comerciale fara brat
 • Cantare comerciale cu brat
 • Cantare numaratoare

Cantare Industriale

 • Cantare de verificare
 • Platforme pe 1 celule
 • Platforme pe 4 celule
 • Cantare carlig

Bascule Pod Rutier

 • Bascula pod rutier din otel
 • Bascula pod rutier din beton

Platforme pentru animale

 • Platforme pentru animale

Instalatii de insacuit si dozat

Galerie foto