Service Reparatii Cantare-Balante Ramnicu Valcea

OF SYSTEMS

Service Reparatii Cantare-Balante Ramnicu Valcea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre OF SYSTEMS - Service Reparatii Ramnicu Valcea.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Cantare-Balante Ramnicu Valcea
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Cantare-Balante Ramnicu Valcea

O.F. SYSTEMS srl si-a inceput activitatea in 1992 in calitate de distribuitor de echipamente de laborator, avand o experienta de succes in domeniul vanzarilor de peste 20 de ani.

 O.F. SYSTEMS srl nu este doar reprezentant unic in Romania al firmei elvetiene Mettler Toledo(cantarire de laborator, instrumente analitice, cantarire industriala, Ingold, Garvens, Raze X Safeline si Detectie Metale, Cargoscan) ci si reprezentant exclusiv pentru Sotax, Bioengineering, Anton Paar Provetec (Petrotest), Thermofisher Scientific (Reologie & Controlul Temperaturii), Parr Instruments cat si distribuitor autorizat Ascott Analytical Equipment, Integra Biosciences Ag, Nabertherm, Binder,  GFLHettich,  Flores Valles, Micros, Soltec, Hettich, Centurion Scientific, Haenni, Rodwell Scientific Instruments, Cruma si altii.

Inca de la inceputul activitatii, obiectivul firmeia fost acela de a furniza aparatura de laborator si echipamente industriale de inalta performanta.

 Portofoliul nostru de produse este foarte vast si cuprinde echipamente de laborator, echipamente de proces si cantare industriale. Bazandu-ne pe acesta, am dezvoltat proiecte “la cheie” oferind clientului avantajul de a colabora cu un singur contractor de la proiectarea interiorului laboratorului, pana la mobilier si echipamente.

Deoarece nu doar calitatea echipamentului este importanta, dar si asigurarea de servicii profesionale, O.F. SYSTEMS srl vine in intampinarea nevoilor clientilor cu departamente specializate: 

× Vanzari

× Tehnic

× Service

× Metrologie

× Administrativ

Galerie foto