Service Reparatii Cantare-Balante Oltenita

Servmetro

Service Reparatii Cantare-Balante Oltenita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Servmetro - Service Reparatii Oltenita.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Cantare-Balante Oltenita
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Cantare-Balante Oltenita

SC Servmetro SRL a colaborat cu firme de renume Bizerba GmbH-Germania colaborare din 1996 si PHILIPS, actuala firma Global Weighing Technologies, parte a grupului Sartorius colaborare din 2000. 

In calitate de colaborator a celor doua firme SERVMETRO a promovat pe piata interna sistemele de cantarire BIZERBA si PHILIPS – instalare, service garantie si postgarantie.

Lista de referinta cuprinde unitati de industrie alimentara (abatoare, fabrici de mezeluri), fabrici de nutreturi combinate, combinate de crestere a animalelor, silozuri - depozite mari de cereale, mai nou combinate siderurgice.

Incepand cu anul 2009 Sc Servmetro Srl devine producator.

Produce o gama foarte mare de cantare electronice cu capacitati cuprinse intre 600 g si 150 t.

Calitatea serviciilor prestate este asigurata prin implementarea,mentinerea si imbunatatirea continua a sistemului de management al calitatii in conformitate cu cerintele standardului SR EN ISO 9001:2008 si Directiva 90/384/EEC completata cu directiva 93/68/EEC, inlocuita cu 2009/23/EC si a reglementarii nationale HG nr. 617:2003, privind introducerea pe piata a aparatelor de cantarit cu functionare neautomata.

Sc Servmetro are implementat sistemul de management al calitatii ISO 9001:2008 si certificarile de proiectare, productie, service, reparatie si punere in functiune conform cerintelor Directivei 90/384/E.E.C. si amendamentul la Directiva 93/68/E.E.C.

Galerie foto