Service Reparatii Cantare-Balante Iasi

SC Indautomas SRL

Service Reparatii Cantare-Balante Iasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SC Indautomas SRL - Service Reparatii Iasi.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Cantare-Balante Iasi
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Cantare-Balante Iasi

  INDAUTOMAS SRL este societate cu capital integral romanesc, infiintata in anul 2006 avand ca domeniu de activitate proiectare, montaj si service sisteme electronice de cantarire, automatizari si optimizari de proces in domeniul cantaririlor industriale.
  Mentionam ca toate sistemele de cantarire utilizate in tranzactii comerciale si de interes public sunt verificate metrologic, satisfacand astfel normele de import, comercializare si introducere pe piata stabilite de legislatia romana.
  Pentru orice sistem de cantarire putem oferi mentenanta 24h/24 atat pentru sistemele achizitionate prin firma noastra cat si pentru alte sisteme. Detinem o echipa de tehnicieni profesionisti cu ajutorul carora va putem veni in ajutor pentru orice problema de natura tehnica aparuta la sistemul dvs. de cantarire.
  Toate sistemele de cantarire achizitionate prin firma noastra pot beneficia de Post-Garantie in urma unui contract ferm. Va rugam sa ne contactati pentru a stabili o colaborare stransa de lunga durata.

Produse si Servicii

Cantare vehicule rutiere

Cantare C.F.

Cantare comerciale

Cantare industriale

Cantare control tehnologic

Sisteme de securitate

Galerie foto