Service Reparatii Cantare-Balante Bucuresti-Sector 6

Zeus Service

Service Reparatii Cantare-Balante Bucuresti-Sector 6 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Zeus Service - Service Reparatii Bucuresti-Sector 6.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Cantare-Balante Bucuresti-Sector 6
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Cantare-Balante Bucuresti-Sector 6

Nume de referinta pe piata caselor de marcat fiscale, ZEUS SERVICE va propune spre vanzare o diversitate de produse si solutii software si hardware complete pentru afacerea ta, de la case de marcat fiscale , cantare electronice, sertare de bani,etichetatoare de preturi, pana la aplicatiile software cu sau fara POS, la un raport excelent calitate-pret.

Inca din anul 2001 va stam la dispozitie cu produse si servicii de calitate, suport tehnic pentru o gama larga de case de marcat, cat si pentru celelalte produse comercializate, consiliere privind achizitionarea de case de marcat si a solutiilor fiscale potrivite.

Strategia de business pe care o promovam de-a lungul celor 16 ani de existenta, a fost gandita in acord cu valorile companiei dar si cu solicitarile clientilor, fapt ce ne determina sa oferim parteneriate pe termen lung, raspunsuri concrete si servicii adaptate dorintelor fiecaruia.

Stim ca angajatii au un rol deosebit de important in succesul oricarei companii care ofera servicii. Ambitia, transparenta, corectitudinea si responsabilitatea lor, reprezinta angajamentul nostru pentru satisfacerea cerintelor clientilor.

ZEUS SERVICE este importator direct pentru cea mai mare parte a produselor comercializate: case de marcat , cititoare coduri de bare,etichetatoare de preturi, cantare electronice, sertare pentru bani,sisteme POS.

ZEUS SERVICE acorda o mare importanta cunoasterii pietei si a relatiilor stranse cu clientii si va sta la dispozitie cu cele mai bune produse si servicii pentru a incepe sau a dezvolta o afacere.

Va invitam sa consultati ofertele noastre si sa alegeti ceea ce se potriveste cel mai bine afacerii dumneavoastra.

Galerie foto