Service Reparatii Cantare-Balante Bucuresti-Sector 5

Master Tech

Service Reparatii Cantare-Balante Bucuresti-Sector 5 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Master Tech - Service Reparatii Bucuresti-Sector 5.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Cantare-Balante Bucuresti-Sector 5
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Cantare-Balante Bucuresti-Sector 5

Activitatea societatii a inceput in 2004 orientata in special pe service si sisteme industriale (cantarire silozuri, tancuri, etc).

Colaborarea cu parteneri europeni privind vanzarea produselor a insemnat descoperirea unor aspecte ce puteau fi imbunatatite.

In anul 2008 s-a trecut la proiectarea si dezvoltarea produselor proprii, simtindu-se acut nevoia de cantare adaptate pietii din Romania – structuri mai robuste, fiabile si mult mai bine optimizate din punct de vedere al costurilor.

Echipa noastra este formata, pe de o parte, de oameni tineri, dornici de a invata si de a se afirma si, pe de alta parte, de oameni cu experienta mai mare de 15 ani in domeniile respective (cantarire, metrologie).

Bazandu-ne pe departamentele de proiectare, software si dezvoltare produse putem oferi cele mai bune solutii de cantarire, chiar si atipice, clientilor nostri. Proiectarea mecanica este orientata spre economisirea resurselor – conceptul de dezvoltare durabila si spre ideea de mentenanta “zero”.

Aplicatiile software sunt orientate spre client si sunt simplu si intuitiv de utilizat chiar si de catre operatori fara experienta.

Preferam sa spunem ca noi nu vindem produse ci oferim solutii diverselor probleme legate de cantarirea produselor.

In anul 2012, am ajuns la o cifra de afaceri de 500.000 EUR, in conditiile scaderii continue a preturilor produselor in trend cu puterea de cumparare.

Cu toate acestea, calitatea produselor a fost imbunatatita pentru a creste si mai mult fiabilitatea produselor.

Introducerea pe piaţă şi punerea în funcţiune a cantarelor produse de noi se realizează conform prevederilor legislatiei metrologice respectiv Hotărârii Guvernului nr. 617/2003 pentru stabilirea condiţiilor de introducere pe piaţă şi de punere în funcţiune a aparatelor de cântărit cu funcţionare neautomată.

Galerie foto