Service Reparatii Cantare-Balante Bucuresti-Sector 4

S.C. LOGIC METRO TRADE S.R.L.

Service Reparatii Cantare-Balante Bucuresti-Sector 4 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre S.C. LOGIC METRO TRADE S.R.L. - Service Reparatii Bucuresti-Sector 4.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Cantare-Balante Bucuresti-Sector 4
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Cantare-Balante Bucuresti-Sector 4

  La firma noastra, infiintata in anul 2005, si avind aviz din partea B.R.M.L. pentru activitatea de reparatie mijloace de masurare, puteti sa reparati cantare electronice (magazine, depozite, laboratoare).  

Vindem cantare fiabile si le mentinem in functionare cat timp doriti. Avem tehnicieni pe partea de service, care va vor ajuta in orice problema apare. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati si problemele dumneavoastra vor disparea. Tehnicienii nostri se vor deplasa la punctul dumneavoastra de lucru si vor rezolva problemele in cel mai scurt timp, asigurand cantar la schimb pe perioada reparatiei. Asiguram verificare metrologica pentru toate cantarele reparate. Asiguram garantie in functie de tipul service-ului, a pieselor inlocuite sau a cerintelor dumneavoastra. Succesul firmei noastre se datoreaza seriozitatii, promptitudinii in relatiile cu clientii, alaturi de cunoasterea normelor legislative referitoare la activitatea noastra. Pentru cei ce doresc sa achizitioneze balante-cantare, oferim consultanta in alegerea acestuia in functie de cerintele de utilizare si alti factori.

Galerie foto