Service Reparatii Cantare-Balante Bucuresti-Sector 2

Reparatii Cantare

Service Reparatii Cantare-Balante Bucuresti-Sector 2 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reparatii Cantare - Service Reparatii Bucuresti-Sector 2.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Cantare-Balante Bucuresti-Sector 2
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Cantare-Balante Bucuresti-Sector 2

Societatea comerciala NIVA TERMO CONSTRUCT S.R.L. a fost infiintata in anul 1994, acumuland o experienta de peste 20 de ani in domeniul reparatiilor de cantare de orice tip si a comercializarii acestora. Compania noastra este autorizata de Biroul Roman De Metrologie Legala - DRMLB pentru reparatii si service cantare si balante. Asiguram verificarea metrologica dupa serviciile de reparatii, eliberand un buletin metrologic. Ne respectam partenerii de lucru, asigurand servicii de calitate si prompte in termenele stabilite.

desprePe langa serviciile de reparatii cantare si verificari metrologice, firma noastra se ocupa si de comercializarea de cantare, balante, platforme si asistenta pentru acestea. Cu ajutorul specialistilor nostri tehnicieni, scapati de grija service-ului pentru aparatele dvs. indiferent de problemele aparute. Echipa noastra de tehnicieni se va deplasa la punctul dumneavoastra de lucru si vor rezolva problemele in cel mai scurt timp. Asiguram verificare metrologica pentru toate cantarele reparate. Asiguram garantie in functie de tipul service-ului, a pieselor inlocuite sau a cerintelor dumneavoastra.

Va punem la dispozitie pachete complete atat de produse cat si de servicii, incluzand aici servicii de modernizare cantare mecanice, construim platforme de cantarire, in orice configuratie, la comanda, servicii de calibrare sicertificare metrologica a sistemelor de cantarire, intretinere si reparatii precum si servicii de adaptare a sistemelor de cantarire in conformitate cu particularitatile aplicatiei clientului.

Galerie foto