Service Reparatii Camioane Navodari

JT TRUCKS & BUS SERVICES SRL

Service Reparatii Camioane Navodari reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre JT TRUCKS & BUS SERVICES SRL - Service Reparatii Navodari.


Descriere Service Reparatii Camioane Navodari

JT TRUCKS & BUS SERVICES
Service camioane, autobuze, masini de mare tonaj
0723 364 170 / 0720 555 055

  JT Trucks & Bus Services este un centru de reparatii autocamioane si autobuze modern, la standarde inalte, cu dotari performante de ultima generatie. Societatea noastra va ofera, prin intermediul departamentului de service, toata gama de testari, reparatii mecanice si electrice. Stocurile permanente la piese de schimb permit inceprea lucrarilor de service chiar in momentul in care acestea sunt solicitate. Personalul este instruit periodic pentru a oferi masinii dvs. garantia calitatii.

service camioane navodari

  Una dintre dotarile de top ale service-ului este o instalatie de distributie centralizata a uleiului. Exista si doua standuri de geometrie pentru autoturisme utilitare si pentru camioane. Cel pentru camioane, este prevazut cu 8 senzori care permit verificarea unghiurilor, in functie de pozitia axelor dar si fata de sasiu. 

  Pentru lucrarile pe sistemul de suspensie si rulare sunt disponibile mai multe echipamente hidraulice: presa fixa de 100t , o presa mobila de pivotat, un set de extractoare complex cu un cilindru hidraulic de 17t si calibre pentru presarea /depresarea bucsilor pe masina.

  Diagnosticarea sistemelor electronice se face cu un tester multimarca Navigator Truck Texa, cu soft dedicat si kituri de cabluri si adaptoare pentru o gama ampla de autovehicule, utilaje si masini agricole.
  Echipamentele de ridicare si calare sunt adaptate pentru clasele de autovehicule vizate : elevator cu 4 coloane mobile , 2 cricuri de canal cu seturi complete de suporti pentru calare, cricuri crocodil de 5 si 20t, cric de canal pentru autoturisme si cric mobil de podea pentru interventia pe transmisie.
  Societatea noastra va ofera, prin intermediul departamentului de service, toata gama de testari, reparatii mecanice si electrice. Stocurile permanente la piese de schimb permit inceprea lucrarilor de service chiar in momentul in care acestea sunt solicitate. Personalul este instruit periodic pentru a oferi masinii dvs. garantia calitatii.

Produse si Servicii

Va punem astfel la dispozitie urmatoarele servicii destinate autovehiculelor comerciale usoare, camioanelor, autocarelor, remorcilor si semiremorcilor:

  • Servicii de intretinere si reparatie mecanica si electrica
  • Diagnoza cu/fara servicii de reparatie
  • Service pentru sistemul de climatizare
  • Geometrie directie pentru autoturisme si autoutilitare
  • Servicii reparatie remorci si semiremorci
  • ITP pentru toate clasele de autovehicule

Galerie foto