Service Reparatii Camioane Dumbravita

Service camioane Dumbravita

Service Reparatii Camioane Dumbravita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service camioane Dumbravita - Service Reparatii Dumbravita.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Camioane Dumbravita
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Camioane Dumbravita

  Atelierul de reparatii auto presteaza lucrari de intretinere si reparatii atat pentru autovehicule (capete tractoare, autocamioane), cat si pentru semiremorci si remorci. Activitatea service-ului se adreseaza atat parcului de autovehicule proprii cat si autovehiculelor alta proprietate, persoane fizice sau juridice.
  Atelierul are o suprafata construita de 3195 m2 si suprafata desfasurata de 4041 m2 si dispune de 14 statii de lucru, 8 statii pentru vehicule si 6 statii pentru ansambluri cap tractor - semiremorca. Pentru usurinta lucrului, statiile de lucru au fost dotate cu 8 elevatoare simple (capacitate 23 tone), 2 elevatoare duble (capacitate 2x23 tone) si 2 canale de lucru.
  Statia I.T.P. (Inspectie Tehnica Periodica) autorizata de catre RAR, care efectueaza inspectii tehnice periodice ale autovehiculelor proprii cat si a celor aflate in proprietatea altor persoane fizice sau juridice, pentru urmatoarele tipuri:

  • autovehicule aflate in clasa 2 - pana la 3,5 tone inclusiv autoturisme
  • autovehicule aflate in clasa 3 - peste 3,5 tone
  • remorci, semiremorci, rulote, microbuze, autobuze, tractoare

  In cadrul atelierului se pot executa operatiuni complexe de diagnoza computerizata, remedieri la instalatiile electrice, mecanice, pneumatice, precum si operatiuni de tinichigerie. In cadrul societatii functioneaza un service agreat BOSCH, care executa lucrari de garantie in reteaua BOSCH. Acest service este dotat cu aparatura de ultima generatie Bosch pentru pompe de injectie diesel si un sistem de diagnoza computerizata a motoarelor. Atelierul de reparatii este alcatuit din atelierul de reparatii propriu-zis si un corp de birouri. Atelierul de reparatii propriu-zis dispune de:

  • puncte de lucru pe elevatoare de 23 si 46 tone
  • 2 canale de lucru cu adancimea de 1,6 m;
  • tinichigerie prevazuta cu elevator de 23 tone;
  • statie de inspectie tehnica periodica ITP acreditata RAR.

  Corpul de birouri adaposteste urmatoarele functiuni: incaperi pentru ateliere si birouri, grupuri sanitare, depozitul de uleiuri, o magazie pentru piese de schimb marunte, o magazie de piese de schimb principala dispus pe 2 niveluri in suprafata de 440 m2, vestiare, grup sanitar, spalator, dusuri, sala de mese, dormitoare pentru soferi.

  In cadrul atelierului se efectueaza toate operatiile pentru intretinerea si repararea vehiculelor la sistemele de siguranta a circulatiei, precum si pentru functionarea in bune conditii a vehiculelor, dupa cum urmeaza: linie proprie de diagnosticare jocuri directie si stand de verificare a sistemului de franare, stand pentru reglarea geometriei rotilor, in curs de autorizare se afla atelierul pentru verificarea tahografelor si a limitatoarelor de viteza, unitate service pentru roti, atelier de prelucrari mecanice.

Galerie foto