Service Reparatii Camioane Bucuresti-Sector 2

Service camioane Sector 2

Service Reparatii Camioane Bucuresti-Sector 2 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service camioane Sector 2 - Service Reparatii Bucuresti-Sector 2.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Camioane Bucuresti-Sector 2
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Camioane Bucuresti-Sector 2

Infiintata in 1993 societatea TIMAS SRL are ca principale obiecative de activitate: comert si servicii in domeniul auto, asigurari si telecomunicatii.
Misiunea noastra este de a raspunde cu promtitudine si professionalism la toate nevoile clientilor nostrii si de a le propune solutiile cele mai convenabile pentru rezolvarea problemelor lor.
Reteaua de service-uri auto Timas va sta la dispozitie cu servicii multimarca de reparatie si mentenanta de autoturisme si autocamioane, in cele 3 locatii din Bucuresti si Ilfov.
Produsele si serviciile S.C TIMAS S.R.L sunt la cele mai inalte standarde de calitate, acest lucru fiind permis datorita dotarilor cu utilaje, scule, echipamente, software de ultima generatie pentru diagnoza parametrilor masinilor, dar si datorita calificarii superioare a personalului care isi desfasoara activitatea la Timas.
Societatea noastra este autorizata de R.A.R sa efectueze lucrari de montaj si verificare a limitatoarelor de viteza si sa verifice viteza setata autovehiculelor.
Personalul service-urilor auto Timas din Bucuresti si Tunari este unul cu o inalta calificare in domeniu. Acesta opereaza cu echipamente profesionale, de calitate superioara si de ultima generatie completate de programe software actualizate permanent.
Specialistii nostri va stau la dipozitie cu o datare de ultima ora din punct de vedere al tehnologiilor pentru masurarea geometriei rotilor dar si cu cu bogata experienta acumulata in activitatea de zi cu zi.

Produse si Servicii

Service autorizat RAR multimarca - autoutilitare si camioane sector 2

  • Tahograf analogice si digitale
  • Limitatoare de viteza
  • I.T.P camioane si autoturisme- R.A.R
  • Mecanica autoturisme si autocamioane
  • Tinichigerie
  • Vopsitorie
  • Electricitate si electronica auto
  • Geometrie roti
  • Vulcanizare

Program
Luni-Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 09:00 - 13:00
Duminica: Inchis

Galerie foto